fbpx

Κόστος διαφήμισης στο google ads (πρώην adwords)

Το κόστος και οι τιμές διαφήμισης στο google ads έχει να κάνει με τα κλικ που γίνονται σε μια διαφήμιση σας, στο δίκτυο αναζήτησης η προβολής ( banners ), όταν παρακολουθεί ένα βίντεο σας στο YouTube η όταν τηλεφωνεί στην επιχείρησή σας.

Η Διαφήμιση στο google ads (πρώην google adwords) είναι έξοδο σας με ενδοκοινοτικό τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών και περνάει εξ ολοκλήρου στα έξοδα σας, όμως πέρα από αυτό είναι και επένδυση, γιατί φτιάχνεις κάτι μια φορά και σου δίνει κέρδος για όσο το χρησιμοποιείς.

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που καθορίζουν το κόστος στο google ads, όπως ο ανταγωνισμός που έχει η διαφήμιση σας, οι δείκτες ποιότητας των λέξεων κλειδιών σας, ( μεγάλη βαθμολογία στους δείκτες ποιότητας έχει σαν αποτέλεσμα και χαμηλότερα κόστη) το URL προορισμού που κατευθύνουμε το χρήστη (πρέπει να είναι απόλυτα σχετικό με αυτό που θέλουμε να διαφημίσουμε)

Ακόμα οι επεκτάσεις συνδέσμων, οι επεκτάσεις μηνυμάτων, τα δομημένα αποσπάσματα με τις υπηρεσίες που παρέχετε, οι επεκτάσεις κλήσεων, οι επεκτάσεις μηνυμάτων για να λαμβάνετε από ενδιαφερόμενους χρήστες μηνύματα στο κινητό σας, μεγαλώνουν το κείμενο της διαφήμισης σας με αποτέλεσμα  το διαφημιστικό σας κείμενο σας να είναι μεγαλύτερο, αυτό έχει αποτέλεσμα να έχουμε αύξηση του CTR, με αυτό να σημαίνει και καλύτερη ποιότητα διαφήμισης. ( Το ctr είναι πόσοι είδαν την διαφήμιση σας και πόσοι έκαναν κλικ πάνω της, δηλαδή αν είδαν και διαφήμιση 100 άτομα και έκαναν κλικ πάνω της 20 τότε το ctr είναι 20% )

Δηλαδή γενικά, όσο καλύτερα και επαγγελματικά είναι φτιαγμένη η διαφήμιση σας, τότε πετυχαίνουμε να έχουμε και χαμηλότερα κόστη

Το βασικό είναι ότι εσείς καθορίζετε τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας που πάντα θα πρέπει είναι μέσα στις δυνατότητες που έχετε. Σήμερα άλλες επιχειρήσεις ξοδεύουν πολλές χιλιάδες ευρώ και άλλες λιγότερα.

Κάλλιστα μια επιχείρηση σήμερα, που δεν έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες, θα μπορούσε να διαφημιστεί για παράδειγμα με ένα βίντεο στο YouTube. Δεν υπάρχει κόστος διαφήμισης στο YouTube , όταν κάποιος παρακολουθήσει το βίντεο σας για λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα η το παραλείψει στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα. Αν το δει για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα η ολόκληρο, το κόστος μπορεί να ξεκινάει από ένα λεπτό του ευρώ η προβολή ( Views )

Ακόμα θα μπορούσε να διαφημιστεί μόνο με επαναληπτικό μάρκετινγκ και η διαφήμιση του να ακολουθεί τον επισκέπτη του site σας ο οποίος δεν έκανε καμία ενέργεια ( αγορά, συμπλήρωση μιας φόρμας επικοινωνίας, κλπ )  και να του παρουσιάζει μια στοχευμένη διαφήμιση με banner η μήνυμα κείμενου

Το κόστος διαφήμισης στο google ads μπορεί να ξεκινάει από 15ευρώ την ημέρα και μπορεί να φτάσει όσο εσείς θέλετε, όλες οι καμπάνιες είναι  Pay Per Click ( Κόστος Ανά Κλικ ) , όσες περισσότερες καμπάνιες, ομάδες διαφημίσεων και λέξεις κλειδιά τόσο και μεγαλύτερο κόστος.( ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ) ( Ένας καλός προϋπολογισμός για μεταφορική εταιρία σε όλη την Ελλάδα μπορεί να είναι από 700 ευρώ μέχρι και 1000 τον μήνα ), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει και καμπάνια με 450 ευρώ τον μήνα, απλά η καμπάνια θα έχει 1. λιγότερα κλικ 2. χαμηλότερες θέσεις στην αναζήτηση, η εμφάνιση της διαφήμισης  στη δεύτερη σελίδα της google

Κόστος διαφήμισης στη diafhmish.net

Το κόστος της διαφήμισης στην εταιρία μας έχει να κάνει με τις διαφημιστικές καμπάνιες που θα θελήσετε να σας φτιάξουμε. Βάζουμε πάντα σε προτεραιότητα τον πελάτη μας και φτιάχνουμε την διαφημιστική καμπάνια όπως πραγματικά πρέπει να είναι & πάντα με προτεραιότητα να είναι οικονομική & επαγγελματική. Χρησιμοποιούμε το δίκτυο αναζήτησης google, το δίκτυο εμφάνισης google ( εμφάνιση των διαφημίσεων σε ιστοσελίδες στο ίντερνετ, με μηνύματα κειμένου & banners ) αλλά και διαφήμιση στο YouTube με βίντεο της εταιρίας σας.

Το πετυχαίνουμε αυτό βάζοντας απόλυτα στοχευμένες ομάδες διαφημίσεων σε κάθε διαφημιστική καμπάνια στο google adwords, με λίγες λέξεις κλειδιά με ψηλούς δείκτες ποιότητας, απόλυτα στοχευμένες σε διαφορετικές ομάδες διαφημίσεων για μέγιστη οικονομία.

Περιορίζουμε τις ημέρες και ώρες που θα είναι ενεργή η διαφήμιση σας, για να μην εμφανίζετε μέρες η ώρες που εσείς δεν θέλατε να εμφανιστεί.

Το URL προορισμού που κατευθύνουμε το χρήστη είναι απόλυτα σχετικό με αυτό που θέλουμε να διαφημίσουμε & αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα της διαφήμισής σας.

Διάφορες άλλες πρακτικές όπως βελτιστοποίηση των διαφημίσεων στο Google Ads συνεχώς για μικρότερα κόστη, έρευνα για τις τάσεις της αγοράς, συχνές αλλαγές διαφημιστικών κείμενων για εναλλαγές στις διαφημίσεις μας, αυξομείωση της προσφοράς μας στις λέξεις κλειδιά μας για να εμφανιζόμαστε πάνω από τον ανταγωνισμό που έχουμε. Με αυτό τον τρόπο η διαφήμιση μας θα έχει ένα καλό επαγγελματικό αποτέλεσμα, ακόμα και από την πρώτη εβδομάδα της διαφήμισης σας.

Σας προτείνουμε τον κατάλληλο τρόπο διαφήμισης

Ανάλογα με τις παροχές και τις ανάγκες σας σας βοηθάμε να κάνετε τη σωστή επιλογή καμπάνιας μεταξύ του Δικτύου αναζήτησης (Search Network) και του Δικτύου εμφάνισης (Display Network). Αυτά τα δίκτυα συνθέτουν όλα τα μέρη όπου μπορούν να εμφανιστούν οι διαφημίσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της Google, ιστοσελίδων που παρουσιάζουν διαφημίσεις σχετικές με εσάς και άλλες τοποθετήσεις, όπως οι εφαρμογές για κινητά.

Η diafhmish.net μπορεί να βοηθήσει! Η ομάδα μας είναι Google Partner ( Το σήμα Google Partner απονέμεται σε εταιρείες με δεξιότητες και εμπειρογνωσία στο Google Ads ) & μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας δείξει τον καλύτερο τρόπο για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας με τον πιο κατανοητό τρόπο, φροντίζοντας να πάρετε τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης σας στην διαφήμιση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

Η DIAFHMISH.NET είναι πιστοποιημένη διαφημιστική εταιρία από την GOOGLE, με πιστοποιήσεις σε διαφημίσεις στην αναζήτηση GOOGLE, διαφημίσεις για κινητά, διαφημίσεις προβολής με banners σε διάφορες σχετικές ιστοσελίδες, διαφήμιση με βίντεο στο youtube.

Τηλεφωνήστε μας σήμερα, ξεκινήστε άμεσα διαφήμιση στο GOOGLE ADS  και αποκτήσετε νέους πελάτες που ψάχνουν στην αναζήτηση GOOGLE για αυτό που προσφέρετε!

Διαφήμιση Προβολή στο Ίντερνετ, δημιουργούμε, διαχειριζόμαστε & βελτιστοποιούμε διαδικτυακές καμπάνιες που φέρνουν αποτελέσματα. Αναπτύξετε την επιχείρησή σας και βρείτε νέους πελάτες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Διαφήμιση Google Ads, Remarketing , Youtube Ads. Οι χρήστες του διαδικτύου θα αρχίσουν να ανακαλύπτουν τα προϊόντα σας, τη στιγμή ακριβώς που θα αρχίσουν να ψάχνουν για κάτι παρόμοιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, λύστε όλες τις απορίες σας σχετικά με τη διαφήμιση στο ίντερνετ, καλέστε μας ώρες γραφείου στο τηλέφωνο 210 9617 147 & 694 511 3789