Πως να προωθήσεις το κανάλι σου στο YouTube με διαφημίσεις GOOGLE discovery ads.

Στο YouTube μοιραζόμαστε εκείνα που δημιουργούμε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτά. Αυτό το άρθρο είναι για εσένα που αναρωτιέσαι πως να προωθήσεις τα τραγούδια, τα vlog, την εκπομπή ή το κανάλι σου στο YouTube! Η δημιουργία περιεχομένου στο κανάλι σου είναι μια διαδικασία που απολαμβάνεις πολύ, και το κάνεις πρώτα απ’όλα για εσένα. Αλλα χωρίς αμφιβολία κοιτάς με ανυπομονησία τις προβολές, τους νέους συνδρομητές και την απήχηση του καναλιού σου, γιατί στο YouTube η δημιουργία μιας κοινότητας που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα έχει μεγάλη σημασία. Επιπλέον, όσο περισσότερη αναγνωρισιμότητα, συνδρομητές και ώρες παρακολούθησης αποκτάει το κανάλι σου στο YouTube, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ξεκινήσεις να αποκομίζεις κάποιο μικρό κέρδος, κάνοντας αυτό που αγαπάς. Έχουμε μιλήσει ήδη σε άλλο άρθρο για την αύξηση προβολών με διαφημίσεις YouTube Trueview. Σήμερα θα δούμε πως μπορείς να προωθήσεις το κανάλι σου και να αυξήσεις τις προβολές και τους συνδρομητές, με τις διαφημίσεις YouTube Discovery.

Πως προωθείται το κανάλι σου με τις διαφημίσεις YouTube TrueView Video Discovery και τι είναι ακριβώς?

Οι διαφημίσεις YouTube TrueView Video Discovery εμφανίζουν το βίντεο του καναλιού σου σε διαφορετικά σημεία μέσα στην πλατφόρμα του YouTube με ένα σύνδεσμο ο οποίος οδηγεί προς το βίντεο και το κανάλι σου. Έτσι, μπορείς να προωθήσεις αποτελεσματικά το κανάλι σου σε ένα εύρυ κοινό που ενδιαφέρεται για παρόμοια βίντεο. Μπορείς να προσθέσεις ένα μικρό κείμενο για να καλέσεις τους ενδιαφερόμενους να κάνουν κλικ στο βίντεο σου ή να προσθέσεις ένα κουμπί, όπου θα τους καλεί να γίνουν συνδρομητές! Με τη σωστή στόχευση, εμφανίζονται όταν κάποιος παρακολουθεί ένα βίντεο παρόμοιο με αυτό που έχεις δημιουργήσει. Για να δημιουργηθούν αρκεί η ύπαρξη ενός βίντεο, αυτού που θέλεις να διαφημιστεί. Επέλεξε λοιπόν ένα βίντεο που ήδη είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα. Με ένα μεγάλο εύρος στα σημεία που μπορούν να εμφανίζονται, οι συγκεκριμένες διαφημίσεις είναι οι πλέον κατάλληλες για την προώθηση του καναλιού σου, ενώ μπορούν να αυξήσουν τις προβολές του βίντεο αλλά και τους subscribers (συνδρομητές)!

Σε ποιά σημεία εμφανίζονται οι διαφημίσεις διαφημίσεις YouTube TrueView Video Discovery?

Τα σημεία που μπορεί να εμφανιστεί το βίντεο σου με τη συγκεκριμένη διαφήμιση περιλαμβάνουν:

Τα αποτελέσματα αναζήτησης YouTube.

Είναι γνωστό οτι το YouTube λειτουργεί σαν μηχανή αναζήτησης. Έτσι, όταν κάποιος αναζητάει πχ κάποιο λαϊκό τραγούδι στο YouTube και το βίντεο που διαφημίζεις είναι λαϊκό τραγούδι, το βίντεο σου θα εμφανιστεί ανάμεσα στα προτεινόμενα αποτελέσματα αναζήτησης. Το αν θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο σημείο η διαφήμιση σου εξαρτάται από τον προϋπολογισμό, την ποιότητα και τον ανταγωνισμό.

Τη κεντρική σελίδα όπου οι χρήστες παρακολουθούν βίντεο στο YouTube.

Έτσι, όταν κάποιος παρακολουθεί κάποιο σχετικό βίντεο εμφανίζεται η διαφήμιση του δικού σου βίντεο στη κεντρική σελίδα του YouTube, είτε πάνω και δεξιά στα προτεινόμενα και σχετικά αποτελέσματα, είτε σαν επικάλυψη επάνω στο βίντεο που παρακολουθεί ήδη σ’ ένα banner. Αν κάποιος κάνει κλικ και παρακολουθήσει το βίντεο σου τότε κερδίζεις μια προβολή, ενώ αν του αρέσει το κανάλι σου μπορεί να κάνει subscribe!

Την αρχική σελίδα της εφαρμογής YouTube και στον ιστό για κινητά.

Ορισμένες ημέρες είναι δυνατόν να εμφανιστεί η διαφήμιση στην αρχική σελίδα της εφαρμογής YouTube για κινητές συσκευές ή στον ιστό για κινητά m.youtube.com, τόσο στις σελίδες παρακολούθησης, όσο και στην αναζήτηση για κινητές συσκευές. Προσαρμόζονται να λειτουργούν άψογα, τόσο στην εμφάνιση για κινητά, όσο και στην εμφάνιση από desktop!

Ποιά μορφή έχουν οι διαφημίσεις YouTube TrueView Video Discovery?

Η προεπισκόπηση τους παρουσιάζει διαφορετικές μορφές ανάλογα το σημείο που εμφανίζεται η συγκεκριμένη διαφήμιση. Στα αποτελέσματα αναζήτησης καθώς και τα προτεινόμενα βίντεο η διαφήμιση εμφανίζεται με μια μικρογραφία του βίντεο, ένα τίτλο καθώς παρουσιάζει και το όνομα του καναλιού με τις προβολές του βίντεο. Ως επικάλυψη εμφανίζει ένα banner πάνω απο το βίντεο που παρακολουθεί ο χρήστης. Σε κάθε περίπτωση προσαρμόζονται τόσο για κινητές συσκευές, όσο και από desktop και είναι ιδανικές για να ανακαλύψει ο κόσμος τα βίντεο σου. Δες παρακάτω την προεπισκόπηση της διαφήμισης σου σε σταθερό υπολογιστή και κινητό αντίστοιχα!

προεπισκοπηση διαφημισης YouTube Trueview
προεπισκοπηση διαφημισης YouTube Trueview Discovery

Πόσο κοστίζουν οι διαφημίσεις YouTube TrueView Video Discovery?

Το κόστος για τις διαφημίσεις YouTube TrueView Video Discovery ξεκινάει από 0,04 € ανά προβολή, ενώ ανάλογα με την ποιότητα του βίντεο, το συνολικό προϋπολογισμό που θα θέσεις και τη δημοτικότητα του καναλιού, η συγκεκριμένη καμπάνια είναι η καταλληλότερη για αύξηση προβολών, αύξηση συνδρομητών και αύξηση αναγνωρισιμότητας του καναλιού σου. Χάρη στην αναβάθμιση του αλγόριθμου, αυτή η νέα μορφή διαφήμισης μπορεί να έχει υψηλό ποσοστό CTR (κλικ ανά εμφάνιση)! Τέλος, χρεώνεσαι μόνο όταν οι χρήστες επιλέξουν να παρακολουθήσουν τη διαφήμισή σου κάνοντας κλικ. Είναι αδιαμφισβήτητα ένας μοναδικός τρόπος να προωθήσεις το κανάλι σου και ένα εργαλείο να σε ανακαλύψουν νέα άτομα!

Πακέτα Προώθησης Καναλιού YouTube με διαφημίσεις discovery.

Άν θες να διαφημίσεις αποτελεσματικά το κανάλι και το βίντεο σου στο YouTube με διαφημίσεις discovery, έχουμε δημιουργήσει πακέτα αγοράς για περισσότερες πραγματικές προβολές από πραγματικούς ανθρώπους που θα ανακαλύψουν το βίντεο σου σε διαφορετικά σημεία του YouTube και θα αλληλεπιδράσουν μ’ αυτό!! Συμπλήρωσε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας σχετικά με το πακέτο προβολών που σε ενδιαφέρει και εμφάνισε το βίντεο σου σε περισσότερα άτομα και σε διαφορετικά σημεία του YouTube!! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία είτε για να προωθήσεις τα τραγούδια, το vlog ή το κανάλι σου στο YouTube, είτε για να αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σου και να οδηγήσεις φρέσκο κοινό στο κανάλι σου! Αγόρασε σήμερα το πακέτο προώθησης που σε ενδιαφέρει ή επικοινώνησε μαζί μας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σου και να δημιουργήσουμε το προσαρμοσμένο σου πακέτο!

( 0 )

Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας να σας βοηθήσουμε! Τηλεφωνήστε μας: Τηλέφωνο: 210 961 7147 Κινητό: 694 511 3789 η στείλτε μας Emailinfo (@) diafhmish.net