Σχετικά με εμάς

Το διαδίκτυο, έχοντας δισεκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο δίνει στις επιχειρήσεις αμέτρητες ευκαιρίες ανάπτυξης, προβολής και προώθησης. Η online διαφήμιση αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να εξελίξετε την εταιρεία σας και να προβληθείτε στοχευμένα. Στο Diafhmish.Net δημιουργούμε, διαχειριζόμαστε και βελτιστοποιούμε διαδικτυακές καμπάνιες που φέρνουν αποτελέσματα. Απευθυνθείτε άμεσα σε εμάς αν θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να βρείτε νέους πελάτες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Οι υπηρεσίες μας:

Διαφήμιση Google Ads
Αν οι ανταγωνιστές σας βγαίνουν πιο ψηλά από εσάς στα αποτελέσματα αναζητήσεων, ήρθε η στιγμή να αναπτύξετε μία στρατηγική PPC και να κερδίσετε το μερίδιο της αγοράς που τόσο καιρό χάνετε.

Διαφήμιση Remarketing
Το Remarketing αποτελεί τον τρόπο για να διαφημιστείτε σε άτομα που έχουν ήδη επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας αλλά δεν έχουν προβεί σε κάποια ενέργεια που θέλατε, όπως μία αγορά προϊόντος.

Facebook Ads
Περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook για να συνδεθούν με τους φίλους τους και να διατηρήσουν επαφή με θέματα και πράγματα που τους ενδιαφέρουν. Εκμεταλλευθείτε το.

Youtube TrueView
Μέσω του προγράμματος TrueView Video Ads μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα διαφημιστικό βίντεο και να βοηθήσουμε την εταιρεία σας να προβληθεί τη σωστή στιγμή στο σωστό κοινό.

Γιατί να επιλέξετε εμάς:

Value for money
Στην Diafhmish.Net αναλαμβάνουμε την προώθηση της επιχείρησής σας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Βελτιστοποιούμε διαρκώς τις καμπάνιες ώστε να επιτύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα με τα λιγότερα δυνατά έξοδα.

Βρίσκουμε ιδανικές λύσεις
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας δεν σταματά να ενημερώνεται για τις συνεχείς εξελίξεις στον χώρο του marketing και διεξαγάγει διαρκώς δοκιμές έτσι ώστε να είναι σε θέση να διαμορφώνει στρατηγικές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών και που θα έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς.

Στοχευμένη διαφήμιση
Σκοπός μας είναι να προωθήσετε την υπηρεσία/προϊόν σας μόνο σε επισκέπτες-ενδεχόμενους πελάτες που ψάχνουν αυτά που προσφέρετε χωρίς να “καίτε” τα χρήματά σας προβάλλοντας την επιχείρησή σας σε άτομα που δεν είναι πιθανό να τους ενδιαφέρει.

Μετρήσιμα αποτελέσματα
Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να γνωρίζετε πόσοι είδαν τις διαφημίσεις σας, πόσοι από αυτούς έκαναν click και τι πωλήσεις επιτύχατε τελικά. Στο διαδίκτυο, τα πάντα είναι μετρήσιμα.

Ευελιξία κινήσεων
Στην Diafhmish.Net έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το budget σας και αυξήσετε ή να μειώσετε την κατανομή του ανάλογα με την απόδοση της κάθε διαφημιστικής ενέργειας.

Σας προτείνουμε τον κατάλληλο τρόπο διαφήμισης

Ανάλογα με τις παροχές και τις ανάγκες σας σας βοηθάμε να κάνετε τη σωστή επιλογή καμπάνιας μεταξύ του Δικτύου αναζήτησης (Search Network) και του Δικτύου εμφάνισης (Display Network). Αυτά τα δίκτυα συνθέτουν όλα τα μέρη όπου μπορούν να εμφανιστούν οι διαφημίσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της Google, ιστοσελίδων που παρουσιάζουν διαφημίσεις σχετικές με εσάς και άλλες τοποθετήσεις, όπως οι εφαρμογές για κινητά.

Η diafhmish.net μπορεί να βοηθήσει! Η ομάδα μας είναι Google Partner ( Το σήμα Google Partner απονέμεται σε εταιρείες με δεξιότητες και εμπειρογνωσία στο Google Ads ) & μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας δείξει τον καλύτερο τρόπο για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας με τον πιο κατανοητό τρόπο, φροντίζοντας να πάρετε τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης σας στην διαφήμιση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

Η DIAFHMISH.NET είναι πιστοποιημένη διαφημιστική εταιρία απο την GOOGLE, με πιστοποιήσεις σε διαφημίσεις στην αναζήτηση GOOGLE, διαφημίσεις για κινητά, διαφημίσεις προβολής με banners σε διάφορες σχετικές ιστοσελίδες, διαφήμιση με βίντεο στο youtube.

Τηλεφωνήστε μας σήμερα, ξεκινήστε άμεσα διαφήμιση στο GOOGLE ADS  και αποκτήσετε νέους πελάτες που ψάχνουν στην αναζήτηση GOOGLE για αυτό που προσφέρετε!

Διαφήμιση Προβολή στο Ίντερνετ, δημιουργούμε, διαχειριζόμαστε & βελτιστοποιούμε διαδικτυακές καμπάνιες που φέρνουν αποτελέσματα. Αναπτύξετε την επιχείρησή σας και βρείτε νέους πελάτες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Διαφήμιση Google Ads, Remarketing, Youtube Ads. Οι χρήστες του διαδικτύου θα αρχίσουν να ανακαλύπτουν τα προιόντα σας, τη στιγμή ακριβώς που θα αρχίσουν να ψάχνουν για κάτι παρόμοιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, λύστε όλες τις απορίες σας σχετικά με τη διαφήμιση στο ίντερνετ, καλέστε μας ώρες γραφείου στο τηλέφωνο 210 9617 147 & 694 511 3789

Διαβάστε περισσότερα για: Διαφήμιση Google Ads | Remarketing | Facebook Ads | Youtube TrueView