ZigaForm version 4.8.0

Δημιουργία Βίντεο Διαφήμισης

Έχετε ξεκινήσει την εταιρεία σας και αναζητάτε τρόπους για να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας; Στο σημερινό κόσμο, είναι πραγματικά δύσκολο να το καταφέρετε χωρίς διαφήμιση στο διαδίκτυο, και μάλιστα σε πολλαπλές πλατφόρμες και μέσα. Στη diafhmish.net βοηθάμε τις εταιρείες να αποκτήσουν την αναγκαία δημοτικότητα στο Διαδίκτυο, παρέχοντας  πολλαπλές υπηρεσίες. Μια από τις δημοφιλέστερες και πιο αναγκαίες διαδικασίες είναι η δημιουργία του δικού σας βίντεο, που θα διαφημίζει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η online διαφήμιση για τις μικρές επιχειρήσεις μπορεί συχνά να είναι δύσκολη. Ωστόσο σήμερα οι μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν ιδέες για online διαφήμιση έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους. για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε το υλικό σας, και να φτιάξουμε το βίντεο – διαφήμιση που εσείς θέλετε, που να ανταποκρίνεται στους σκοπούς και τις ανάγκες σας.

Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να προγραμματίσουμε, να εκτελέσουμε, να διαχειριστούμε και και να βελτιστοποιήσουμε την ψηφιακή καμπάνια με βίντεο, πάντα μέσα από εξατομικευμένες δημιουργικές υπηρεσίες που να καλύπτουν τις δικές σας επιθυμίες.

Βίντεο στο YouTube, Βίντεο στο Facebook, Βίντεο στην ιστοσελίδα σας. Διαφημιστικά βίντεο

Οι νέες μορφές διαφήμισης μέσω βίντεο κάνουν το μέσο αυτό εξαιρετικά δημοφιλές στα μέσα ενημέρωσης  και κοινωνικής δικτύωσης. Οι καταναλωτές είναι πάντα πρόθυμοι να παρακολουθήσουν το βίντεο – διαφήμιση, όταν το περιεχόμενο είναι ενδιαφέρον και επίκαιρο. Τα βίντεο στο διαδίκτυο ενισχύουν την ποιότητα της εμπλοκής του πελάτη. Επιτρέπουν την πλούσια, μη γραμμική διαδραστική αφήγηση για να δημιουργήσουν μια συναισθηματική εμπειρία που τα στατικά μέσα εν μπορούν να συναγωνιστούν. Με τα online βίντεο, μπορείτε να προσεγγίσετε σημαντικά μεγαλύτερο μέρος κοινού και να αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος του αντιληπτού κινδύνου που σχετίζονται με τις online αγορές. Στη diafhmish.net έχουμε την τεχνογνωσία για να κατανοήσουμε τη ζητά το καταναλωτικό  κοινό και να το συνδυάσουμε με τους στόχους σας, για να δημιουργήσουμε ένα βίντεο – διαφήμιση που να μπορεί να γίνει μια επιτυχημένη προσθήκη στη στρατηγική μάρκετινγκ σας.

Δείτε video στο You Tube που έχουμε φτιάξει. Τα βίντεο έχουν διαφημιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες πελατών στο YouTube από εμάς! Μπορούμε και εμείς να φτιάξουμε το δικό σας Video Οικονομικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το μελετήσουμε και να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης για εσάς.

Συχνές Ερωτήσεις Αγοράς Πακέτου Προβολών You Tube

Πώς θα μαι σίγουρος οτι οι προβολές που θα λάβω θα είναι από τη διαφήμιση?

Ξεκινώντας τη διαφήμιση του βίντεο σας τηρούμε απόλυτη διαφάνεια. Η πλατφόρμα google ads δίνει αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό που εμφανίστηκε το βίντεο σας στους χρήστες και πόσοι το παρακολούθησαν. Με την ολοκλήρωση της αγοράς μαζί με την απόδειξη σας θα λάβετε ενα screenshot των προβολών όταν ξεκινάει η διαφήμιση και με την ολοκλήρωση των προβολών θα λάβετε αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία. Επιπλέον, η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη εταιρεία Google Partners απ’το 2012, ενώ ασχολείται με το διαδίκτυο και τη διαφήμιση απ’το 2000.

Ποιοί τρόποι πληρωμής είναι διαθέσιμοι?

Η εταιρεία μας δεν επεξεργάζεται τα οικονομικά σας στοιχεία και ούτε έχει πρόσβαση σ’αυτά. Συνεργαζόμαστε με την Paypal για την ολοκλήρωση της αγοράς σας, η οποία δεν κοινοποιεί σε μας τα στοιχεία πληρωμών σας και αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών, το οποίο χρησιμοποιούν για τις συναλλαγές τους πάνω από 7 εκ. επιχειρήσεις στον κόσμο. Μετά την καταχώρηση της Φόρμας θα μεταβείτε σε σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς σας μέσω Paypal, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να πληρώσετε απευθείας απ’το Paypal. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του γραφείου ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας.

*Στις Ανωτέρω τιμές Δεν Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ + 24%

Σε πόση ώρα εμφανίζονται προβολές στο βίντεο μου μετά την πληρωμή?

Το βίντεο σας θα διαφημιστεί άμεσα η διαφήμιση για να εγκριθεί απο τη GOOGLE  τις καθημερινές κάνει από 6 μέχρι 48 ώρες συνήθως. Σε περίοδο γιορτών και αργιών, ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω. Το πόσο γρήγορα θα εμφανιστούν εξαρτάται απ’το ποσό των προβολών που αγοράσατε. Συνήθως μετά την έγκριση της διαφήμισης του βίντεο μπορείτε να αναμένετε περίπου 400-1000 προβολές ανά ημέρα. Προσοχή, στην παρακάτω φόρμα δεν αγοράζετε views ( προβολές ), αλλά διαφημίζετε το βίντεο σας για περισσότερες προβολές με διαφήμιση στο ίδιο το youtube, από πραγματικούς ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν το βίντεο σας με αποτέλεσμα την αύξηση των προβολών σας, με απόλυτα νόμιμη διαφημιστική καμπάνια στην πλατφόρμα της Google.  

 

( 0 )