fbpx

Κατασκευή WordPress Ιστοσελίδων

Η κατασκεύη Ιστοσελίδας μέσω WordPress είναι από τους πιο δημοφιλείς και διαδεδομένους τρόπους κατασκευής ιστοσελίδων. Η πλατφόρμα του WordPress eίναι φιλική προς το χρήστη, με άπειρες δυνατότητες, ενώ παράλληλα προσφέρει ευελιξία στον χειρισμό ακόμα και από χρήστες χωρίς μεγάλη εμπειρία στη διαχείρηση σελίδων. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αξιοποιούν το WordPress γιατι μπορεί να τους προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλες πλατφόρμες διαχείρησης περιεχομένου.

Αν θέλετε να δομήσετε μια online παρουσία, στη Diafhmish.net μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το WordPress, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για το ξεκίνημα σας στο διαδίκτυο, με άφθονο χώρο για ανάπτυξη. Ένας προσαρμοσμένος σχεδιασμός ιστοσελίδων WordPress είναι πλέον ανάγκη ζωτικής σημασίας για μια επιχείρηση. Δεν είναι πλέον αρκετό να έχετε μόνο μια online παρουσία. Πρέπει να ξεχωρίσετε και να δημιουργήσετε τη δική σας επαγγελματική επωνυμία, εκείνη που μακροπρόθεσμα θα συνδεθεί με την επιχείρησή σας και θα σας διαχωρίζει απ΄το πλήθος. Ένας επαγγελματικός ιστότοπος είναι η ταυτότητά της επωνυμίας σας και ο σύντροφός σας στο ταξίδι προς την αναγνωρισιμότητα. 

Η Diafhmish.net προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις δημιουργίας ιστοσελίδων WordPress που συνδυάζουν την επίδραση της αισθητικής με υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας και άριστη εμπειρία χρήστη.

Δείτε Παρακάτω τι Μπορούμε να κάνουμε για εσάς και την Επιχείρηση σας.

Δημιουργία Responsive Ιστοσελίδων WordPress

Οι Responsive Ιστοσελίδες WordPress είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζουν προσαρμοσμένη διάταξη σε όλες τις οθόνες. Αυτό είναι μέγιστης σημασίας καθώς έρευνες έχουν αποδείξει ότι το πάνω απ΄το 50% των χρηστών πλέον, αναζητούν ή έχουν την πρώτη τους επαφή με μια ιστοσελίδα μέσω κινητής συσκευής. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι αν η ιστοσελίδα δεν ανταποκρίνεται, οι εικόνες ή τα γράμματα δεν φαίνονται καθαρά και ο χρήστης αντιμετωπίζει δυσκολία στην πλοήγηση θα εγκαταλείψει άμεσα τον ιστότοπο σας και θα περάσει στον επόμενο, πράγμα καταστροφικό για την επιχείρηση σας. Η μόδα στον σχεδιασμό των website έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Το ζητούμενο πλέον είναι ο σχεδιασμός να είναι εύκολα κατανοητός και υποστηρικτικός προς τον χρήστη που επιζητά να πλοηγηθεί εύκολα ανάμεσα στις σελίδες και να μη χάνεται σε ένα κυκεώνα πληροφοριών.

SEO Friendly Ιστοσελίδες WordPress

 

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Δημιουργούμε SEO friendly Ιστοσελίδες WordPress, φροντίζοντας οι σελίδες του website σας να ακολουθούν τις βασικές προϋποθέσεις που θέτουν οι μηχανές αναζήτησης, ώστε να μπορούν να “διαβάζουν” το site σας. Παράλληλα, δημιουργούμε κείμενα  προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης σας, ενώ παράλληλα τονίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα δυνατά σας σημεία καθώς και τα χαρακτηριστικά σας που σας διαχωρίζουν απ’ τον ανταγωνισμό.

Δίνουμε βάση στην Ταχύτητα του Ιστότοπου

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που υπολογίζουμε στη Diafhmish.net είναι η ταχύτητα του ιστότοπου η οποία είναι άκρως σημαντική για εμάς από την αρχή. Ένας αργός ιστότοπος, με δυσνόητο περιεχόμενο θα αποκτήσει πολύ δύσκολα υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης, καθώς η ταχύτητα σελίδας είναι ένας παράγοντας κατάταξης Google στην αναζήτηση για κινητά. Aν το website σας αργεί να φορτώσει ακόμα και για πάνω από 3 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με στατιστικά της Google, πάνω απ’ το 53% των χρηστών θα εγκαταλείψει την προσπάθεια να το επισκεφτεί. Πλέον οι ιστότοποι σχεδιάζονται γύρω απ’ το περιεχόμενο και την αλληλεπίδραση με τον επισκέπτη και όχι με γνώμονα απλά τον εντυπωσιασμό που πολλές φορές μπερδεύει τον επισκέπτη, υπερφορτώνει το website μας και οδηγεί τους χρήστες να εγκαταλείπουν τον ιστότοπο σύντομα.

Κατασκευή WordPress Ιστοσελίδων με τη Diafhmish.Net

↠ Δυνατότητα Παροχής Βασικής Εκπαίδευσης Χειρισμού της Νέας σας Ιστοσελίδας.

↠ Δημιουργία Mail Client Λογαριασμών κατόπιν συνεννόησης.

↠ Αγορά Domain Name.

↠ Δυνατότητα Φιλοξενίας σε δικό μας Server SSD.

↠ Πακέτα Υποστήριξης (Εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας (Back Up), Αναβάθμιση Plugin, Απαραίτητες Ενημερώσεις WordPress.

Με την παράδοση το Website σας Ανήκει εξ’ ολοκλήρου.

↠ Δυνατότητα Προσθήκης Πακέτου Διαφήμισης για την προώθηση της σελίδας σας στο Διαδίκτυο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας (Τηλ. 210-9617147 || 694-5113789)