fbpx

Διαφήμιση Google Ads

Διαφήμιση Google Ads: Αξιοποιήστε τη δύναμη της online διαφήμισης

διαφημίσεις google adsΗ Google γνωρίζοντας την ανάγκη που υπάρχει σήμερα για περισσότερη διαφήμιση και έκθεση, παρουσιάζει τη νέα βελτιωμένη εκδοχή των διαφημίσεων Google Ads. Η επιτυχής πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας βασίζεται στην ικανότητά σας να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Ακριβώς όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά καταστήματα, οι άνθρωποι βρίσκουν τα προϊόντα σας κατά την περιήγηση τους, αλλά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, η εμβέλειά σας ξεπερνά το φυσικό περιορισμό.

Αξιοποιώντας τη δύναμη των διαφημίσεων Google ads, μπορείτε να εμφανίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή τη σελίδα σας μπροστά σε χρήστες που αναζητούν τους τύπους προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρετε.  Αντί δηλαδή να περιμένετε τους πελάτες να περάσουν την πόρτα σας, η ψηφιακή διαφήμιση σας προωθεί ενεργά τα προϊόντα σας. Με τις εγγενείς διαφημίσεις Google Ads, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εκτίθενται στο εμπορικό σήμα σας.

Κόστος και οι τιμές διαφήμισης στο google ads

Το κόστος και οι τιμές διαφήμισης στο google ads έχει να κάνει με τα κλικ που γίνονται σε μια διαφήμιση σας, στο δίκτυο αναζήτησης η προβολής ( banners ), όταν παρακολουθεί ένα βίντεο σας στο YouTube η όταν τηλεφωνεί στην επιχείρησή σας.Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των Διαφημίσεων Google ήταν πάντα οι τιμές και ο τρόπος τιμολόγησης Οι διαφημιζόμενοι  πληρώνουν μόνο για διαφημίσεις που τους αποφέρουν κέρδη.

Το Google Ads δεν θα χρεώνει για την προβολή διαφημίσεων, αλλά ο κάθε χρήστης θα πληρώνει μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, παρακολουθεί το βίντεό σας στο YouTube ή καλεί την επιχείρησή σας.

Διαβάστε περισσότερα: Κόστος διαφήμισης στο Google Ads

Τι είναι τα Google Ads?

Οι διαφημίσεις Google είναι παντού. Θα τις βρείτε στο επάνω μέρος των Σελίδων Αποτελεσμάτων Μηχανών Αναζήτησης (SERP) όταν οι χρήστες αναζητούν ορισμένες λέξεις-κλειδιά , στα πλάγια των ιστοσελίδων και ακόμη στα βίντεο του YouTube.

Καθώς η δυνατότητα συμμετοχής πελατών και καταναλωτών έχει αυξηθεί και γίνει πιο περίπλοκη, η Google απλοποίησε τα προϊόντα  για διαφημιστές και εκδότες όλων των μεγεθών, έτσι ώστε να μπορούν να προσεγγίσουν ευκολότερα τους καταναλωτές οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε κανάλι .

Το Google Ads μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας. Δημιουργήστε καμπάνιες μάρκετινγκ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας χωρίς κόπο και διαχειριστείτε τις καμπάνιες σας με βάση τους στόχους σας, είτε θέλετε να οδηγείτε επισκέψεις στον ιστότοπο σας ή απλά να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις από ενδιαφερόμενους πελάτες.

Η νέα εμπειρία Google Ads

Με ευκολότερη πλοήγηση και αποκλειστικά εργαλεία, η νέα εμπειρία διαφημίσεων Google διευκολύνει την προσέγγιση νέων πελατών και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Οφέλη

  • Αποκλειστικές λειτουργίες όπως προσαρμογές προσφορών κλήσεων και νέες καμπάνιες Αγορών (βελτιστοποιημένος στόχος).
  • Δημιουργήστε και βελτιώστε καμπάνιες με βάση τους μοναδικούς επιχειρηματικούς στόχους σας.
  • Εξοικονομήστε χρόνο και ολοκληρώστε με πιο γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε περισσότερο.
  • Αποκτήστε πληροφορίες με δυνατότητα δράσης με νέα γραφήματα και ισχυρά εργαλεία αναφοράς.
  • Η ίδια απόδοση των διαφημίσεων Google που έχετε συνηθίσει, παραμένει, έτσι ώστε οι καμπάνιες σας να συνεχίζουν να τρέχουν με τον ίδιο τρόπο που είστε ήδη εξοικειωμένοι.

Google Ads για μικρές επιχειρήσεις

Ειδικά για μικρές επιχειρήσεις, η Google εισάγει έναν νέο τύπο καμπάνιας στις Διαφημίσεις Google που καθιστά ευκολότερο από ποτέ να ξεκινήσει οποιαδήποτε επιχείρηση τη διαφήμιση της στο διαδίκτυο. Φέρνει την τεχνολογία εκμάθησης μηχανών των διαφημίσεων Google σε μικρές επιχειρήσεις και τις βοηθά να αποκτήσουν αποτελέσματα χωρίς καμία δυσκολία ώστε να μπορούν να παραμείνουν επικεντρωμένες στη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Οι μικρές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία διαφημίσεων “Smart Campaigns” της Google, η οποία είναι ουσιαστικά η τεχνολογία διαφημίσεων Google προσαρμοσμένη στις μικρότερες επιχειρήσεις. Με αυτό το προϊόν, η Google σκοπεύει να κάνει τη δημιουργία διαφημίσεων ευκολότερη, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι αυτές οι διαφημίσεις καταλήγουν στο σωστό κοινό.

Στοχευμένη διαφήμιση

Σκοπός μας είναι να προωθήσετε την υπηρεσία/προϊόν σας μόνο σε επισκέπτες-ενδεχόμενους πελάτες που αναζητούν στο διαδίκτυο ακριβώς αυτά που προσφέρετε. Με τη σωστή επιλογή keywords (λέξεις-κλειδιά) και τη στόχευση σε συγκεκριμένες γλώσσες και γεωγραφικές περιοχές εξασφαλίζουμε ότι το κοινό σας είναι αυτό που σας ενδιαφέρει. Είτε θέλετε να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στη σελίδα σας είτε να αυξήσετε τις πωλήσεις, είτε να κάνετε τους πελάτες που έχετε ήδη να επιστρέψουν, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Πληρώνετε μόνο όταν έχετε αποτελέσματα

Με την PPC διαφήμιση χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και εισέρχεται στην ιστοσελίδα σας. Έτσι αφενός επιτυγχάνετε ιδανική αξιοποίηση του budget σας και αφετέρου μπορείτε να γνωρίζετε πόσο σας κόστισε το κάθε κλικ. Το ποσό που θα επενδύσετε καθώς και το μέγιστο κόστος ανά κλικ ορίζεται από εσάς.

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Με τις καμπάνιες Google Ads έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πόσοι είδαν τις διαφημίσεις σας και τι ποσοστό από αυτούς έκαναν κλικ στο site σας ή σας κάλεσαν. Μπορείτε ακόμα να γνωρίζετε ποιες πωλήσεις έγιναν χάρη στη διαφήμισή σας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τη διαφήμιση στο Google Ads

Σας φέρνουμε στην πρώτη θέση

Γνωστές εταιρείες μας έχουν εμπιστευτεί για να πετύχουν τους στόχους τους. Έχουμε μόνο ευχαριστημένους Πελάτες! Στο Diafhmish.NET βελτιστοποιούμε διαρκώς τη διαφήμισή σας ώστε να εμφανίζεστε πιο ψηλά από τον ανταγωνισμό με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Συνεχής βελτίωση

Στο Diafhmish.NET δεν δημιουργούμε απλώς διαφημίσεις και τις διαχειριζόμαστε: Παρακολουθούμε διαρκώς και βελτιώνουμε τις καμπάνιες μας έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό CPC.

Έρευνα

Γνωρίζουμε ότι η επιλογή των σωστών keywords είναι το πιο σημαντικό και δύσκολο κομμάτι στην εκπόνηση μιας καμπάνιας Google Ads​. Για αυτό το λόγο διεξάγουμε μελέτες για την σωστή επιλογή λέξεων-κλειδιών ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στους στόχους σας.

Επιλογή budget διαφήμισης

Το budget σας είναι δικό σας θέμα. Ωστόσο συχνά αποτελεί κλειδί στην επιτυχία ή όχι της καμπάνιας σας. Σας βοηθάμε να επιλέξετε το σωστό budget ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Σωστή ανακατεύθυνση

Κατευθύνουμε τη διαφήμισή σας στη σωστή σελίδα στο site σας (landing page).

Αναλύουμε και μετράμε

Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και τίποτα δεν γίνεται χωρίς να το γνωρίζετε. Συνδέουμε τις καμπάνιες σας με ανάλυση των αγορών που έγιναν μέσω τη διαφήμισής σας (conversion tracking) και σας παρέχουμε στατιστικά για να γνωρίζετε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής σας.

Σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο διαφήμισης

Ανάλογα με τις παροχές και τις ανάγκες σας σας βοηθάμε να κάνετε τη σωστή επιλογή καμπάνιας μεταξύ του Δικτύου αναζήτησης (Search Network) και του Δικτύου εμφάνισης (Display Network). Αυτά τα δίκτυα συνθέτουν όλα τα μέρη όπου μπορούν να εμφανιστούν οι διαφημίσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της Google, ιστοσελίδων που παρουσιάζουν διαφημίσεις σχετικές με εσάς και άλλες τοποθετήσεις, όπως οι εφαρμογές για κινητά.

Η diafhmish.net μπορεί να βοηθήσει! Η ομάδα μας είναι Google Partner ( Το σήμα Google Partner απονέμεται σε εταιρείες με δεξιότητες και εμπειρογνωσία στο Google Ads ) & μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας δείξει τον καλύτερο τρόπο για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας με τον πιο κατανοητό τρόπο, φροντίζοντας να πάρετε τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης σας στην διαφήμιση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

Η DIAFHMISH.NET είναι πιστοποιημένη διαφημιστική εταιρία απο την GOOGLE, με πιστοποιήσεις σε διαφημίσεις στην αναζήτηση GOOGLE, διαφημίσεις για κινητά, διαφημίσεις προβολής με banners σε διάφορες σχετικές ιστοσελίδες, διαφήμιση με βίντεο στο youtube. Τηλεφωνήστε μας σήμερα, ξεκινήστε άμεσα διαφήμιση στο GOOGLE ADS  και αποκτήσετε νέους πελάτες που ψάχνουν στην αναζήτηση GOOGLE για αυτό που προσφέρετε!

Διαφήμιση Προβολή στο Ίντερνετ, δημιουργούμε, διαχειριζόμαστε & βελτιστοποιούμε διαδικτυακές καμπάνιες που φέρνουν αποτελέσματα. Αναπτύξετε την επιχείρησή σας και βρείτε νέους πελάτες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Διαφήμιση Google Ads, Remarketing , Youtube Ads. Οι χρήστες του διαδικτύου θα αρχίσουν να ανακαλύπτουν τα προιόντα σας, τη στιγμή ακριβώς που θα αρχίσουν να ψάχνουν για κάτι παρόμοιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, λύστε όλες τις απορίες σας σχετικά με τη διαφήμιση στο ίντερνετ, καλέστε μας ώρες γραφείου στο τηλέφωνο 210 9617 147 & 694 511 3789

Διαβάστε περισσότερα για: Διαφήμιση Google Ads | Remarketing | Facebook Ads | Youtube TrueView