fbpx

Διαφήμιση Ελληνικού Τουρισμού

Στην Ελλάδα, μια χώρα με πολλά νησιά, λειτουργούν πάνω από 9.000 ξενοδοχεία. Καθώς η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμου υπάρχει σαφής προσανατολισμός προς ολοκληρωμένα θέρετρα, ξενώνες και ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας και αισθητικής που μπορούν να προσφέρουν αξέχαστες διακοπές και ποικιλία δραστηριοτήτων στους επισκέπτες τους. Προορισμοί που προσφέρουν ιαματικά κέντρα, γήπεδα γκολφ, εναλλακτικό τουρισμό, μαρίνες και θαλάσσια αθλήματα, συνεδριακά κέντρα, παραδοσιακοί ξενώνες και ξενοδοχεία 5 αστέρων, καθώς και άλλες επιλογές εξειδικευμένες, απολαμβάνουν τεράστια επιτυχία.

Τρόποι Διαφήμισης για Ξενοδοχεία, Ξενώνες, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Κατοικίες AIRBNB

  1. Δείτε video στο You Tube που έχουμε φτιάξει. Τα βίντεο έχουν διαφημιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες πελατών στο YouTube από εμάς! Μπορούμε και εμείς να φτιάξουμε το δικό σας Video Οικονομικά.
  2. Κατασκεύη Ιστοσελίδας μέσω WordPress είναι από τους πιο δημοφιλείς και διαδεδομένους τρόπους κατασκευής ιστοσελίδων. Η πλατφόρμα του WordPress είναι φιλική προς το χρήστη, με άπειρες δυνατότητες, ενώ παράλληλα προσφέρει ευελιξία στον χειρισμό ακόμα και από χρήστες χωρίς μεγάλη εμπειρία στη διαχείρηση σελίδων.
  3. Διαφημιστικές Καμπάνιες για τον Ελληνικό Τουρισμό με το Google Ads. Στο diafhmish.net αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση με καμπάνιες αναζήτησης και εμφάνισης στο Google Ads με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, για Ξενώνες, Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Κατοικίες AIRBNB
  4. Facebook Ads. Με τη διαφήμιση στο Facebook βοηθάμε την επιχείρησή σας να χτίσει μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις με άτομα που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες
  5. Διαφήμιση για Βίντεο στο YouTube. Το κόστος και οι τιμές διαφήμισης στο youtube για κάθε διαφημιστική προβολή ( View ) από πραγματικούς ανθρώπους στο ίδιο το youtube, μπορεί να ξεκινάει από 0,01 λεπτό του ευρώ.
  6. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το μελετήσουμε και να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης για εσάς.

Διαφημιστικές Καμπάνιες για τον Ελληνικό Τουρισμό με το Google Ads

Στο diafhmish.net αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση με καμπάνιες αναζήτησης και εμφάνισης στο Google Ads με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, για ξενώνες, ξενοδοχεία με σκοπό τη διάδοση του ελληνικού τουρισμού, την προβολή αξιόλογων καταλυμάτων, και κυρίως την διαφήμιση του εναλλακτικού τουριστικού προϊόντος, στο οποίο η Ελλάδα ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια. Ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και καθοδηγεί όλες τις δραστηριότητες επικοινωνίας μας. Σκοπός μας είναι όχι η απλή διαφήμιση, αλλά η προώθηση της αντίληψης ότι οι άνθρωποι αναζητούν ένα διαφορετικό είδος διακοπών, καλύτερης ποιότητας και αξίας, που λαμβάνει όλο και περισσότερο τη μορφή μιας νέας εμπειρίας. Στη diafimish.net αντιλαμβανόμαστε ότι οι σύγχρονοι τουρίστες ψάχνουν για την αυθεντικότητα και την ευκαιρία να ανανεώσουν το μυαλό και την ψυχή τους ή να επανασυνδεθούν με την οικογένεια τους σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον.

Ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για εναλλακτικό και χειμερινό τουρισμό με Καμπάνιες στο Google Ads

Τα ταξίδια στην Ελλάδα μπορούν να πάρουν πολλές μορφές, όπως το να ταξιδεύσουν για να μάθουν μια άλλη γλώσσα, να μάθουν να ζωγραφίζουν, να βιώσουν μια διαφορετική κουλτούρα ή να συνεχίσουν το ενδιαφέρον ή χόμπι τους, όπως η παρατήρηση πουλιών ή καταδύσεις. Με άλλα λόγια, η εμπειρία γίνεται το αντικείμενο των διακοπών, όχι μόνο για χαλάρωση ή περιηγήσεις στα αξιοθέατα. Στη diafhmish.net η καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού τουρισμού τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, ελπίζουμε οι καμπάνιες για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα να δείξουν για μια ακόμα φορά ότι η Ελλάδα παραμένει ένα πάντα καινοτόμο και φιλόξενο μέρος, ιδανικό για αποδράσεις για όλα τα γούστα και όλες τις εποχές.

Η ποικιλία ολοκληρωμένων θέρετρων και ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα αποτελεί μία από τις πιο ελκυστικές επιλογές του τουριστικού τομέα. Η Ελλάδα με τις παραλίες, τα εξαιρετικά τοπία με εκπληκτική θέα, είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο τουριστικό εμπορικό σήμα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα αξιοθέατων αλλά και εναλλακτικών τρόπων διακοπών και διασκέδασης που δεν υστερούν σε τίποτα από άλλα αναγνωρισμένα μέρη του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη.

Ο Ελληνικός Τουρισμός στην Ιστορία

Η Ελλάδα έχει μια μακρά παράδοση στον τουρισμό και τη φιλοξενία κυρίως λόγω της ιστορίας της και τον αρχαίο πολιτισμό. Οι ξένοι θεωρούνταν ιεροί στην αρχαία Ελλάδα. Ο Ξένιος Δίας, ο πατέρας των θεών, έγινε επίσης ο θεός της φιλοξενίας που προστατεύει τους αλλοδαπούς και εμπνέει τους ντόπιους που φροντίζουν τους επισκέπτες τους. Μια χώρα με πλούσια οικονομική, θρησκευτική και πνευματική δραστηριότητα για περισσότερο από τρεισήμισι χιλιάδες χρόνια, που γεωγραφικά απλώνεται σε ένα αρχιπέλαγος πάνω από 2500 νησιά, που βρίσκεται στο νότιο-ανατολική γωνιά της Ευρώπης σε ένα σταυροδρόμι για την Αφρική και την Ασία, αναπόφευκτα διεγείρει τη διάθεση για ταξίδια από την αρχή της καταγεγραμμένης ιστορίας.

Προώθηση βίντεο YouTube – Επιλέξτε Πακέτο Προβολών στο YouTube

Τώρα η προώθηση βίντεο youtube είναι πιο απλή από ποτέ. Διαφήμισε το βίντεο σου στο youtube για περισσότερες πραγματικές προβολές από πραγματικούς ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν το βίντεο σας και θα αλληλεπιδράσουν με αυτό!! Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας σχετικά με το πακέτο προβολών που σας ενδιαφέρει και δείτε τις προβολές του βίντεο σας στο You Tube να αυξάνονται άμεσα.  Τα πακέτα ξεκινάνε από 2.000 προβολές. Στην παρακάτω φόρμα δεν αγοράζετε views ( προβολές ), αλλά διαφημίζετε το βίντεο σας για περισσότερες προβολές με διαφήμιση στο ίδιο το youtube, από πραγματικούς ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν το βίντεο σας με αποτέλεσμα την αύξηση των προβολών σας, με απόλυτα νόμιμη διαφημιστική καμπάνια στην πλατφόρμα της Google.

Διαβάστε ακόμα πως να προωθήσεις το κανάλι σου στο YouTube με διαφημίσεις GOOGLE discovery ads. Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι η καταλληλότερη για αύξηση προβολών, αύξηση συνδρομητών και αύξηση αναγνωρισιμότητας του καναλιού σου!

Συχνές Ερωτήσεις Αγοράς Πακέτου Προβολών You Tube

Πώς θα μαι σίγουρος οτι οι προβολές που θα λάβω θα είναι από τη διαφήμιση?

Ξεκινώντας τη διαφήμιση του βίντεο σας τηρούμε απόλυτη διαφάνεια. Η πλατφόρμα google ads δίνει αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό που εμφανίστηκε το βίντεο σας στους χρήστες και πόσοι το παρακολούθησαν. Με την ολοκλήρωση της αγοράς μαζί με την απόδειξη σας θα λάβετε ενα screenshot των προβολών όταν ξεκινάει η διαφήμιση και με την ολοκλήρωση των προβολών θα λάβετε αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία. Επιπλέον, η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη εταιρεία Google Partners απ’το 2012, ενώ ασχολείται με το διαδίκτυο και τη διαφήμιση απ’το 2000.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις αγοράς Υπηρεσιών από τον Ιστότοπο.

Ποιοί τρόποι πληρωμής είναι διαθέσιμοι?

Η εταιρεία μας δεν επεξεργάζεται τα οικονομικά σας στοιχεία και ούτε έχει πρόσβαση σ’αυτά. Συνεργαζόμαστε με τη Viva Wallet και το Paypal για την ολοκλήρωση της αγοράς σας, τα οποία δεν κοινοποιούν σε μας τα στοιχεία πληρωμών σας και αποτελούν ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών, τα οποία χρησιμοποιούν διεθνή τραπεζικά πρότυπα ασφαλείας και προστασίας συναλλαγών.
Μετά την καταχώρηση της Φόρμας θα μεταβείτε σε σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς σας, όπου θα πρέπει να επιλέξτε μεταξύ πληρωμής μέσω Viva Wallet η Paypal.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ VIVA WALLET

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα επιλέξτε να μεταφερθείτε στο προστατευμένο περιβάλλον του Viva Wallet για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Η Viva Wallet δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και η πληρωμή μπορεί να γίνει:
1) Χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στη Viva Wallet, το οποίο εμφανίζεται πατώντας στη φόρμα το κουμπί “Πληρωμή με Viva Wallet” ως πρώτη επιλογή.
2)Μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στο περιβάλλον της Viva Wallet χωρίς να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό, το οποίο βρίσκεται σαν δεύτερη επιλογή “Πληρωμή με κάρτα χωρίς είσοδο” και είναι ανοιχτό από προεπιλογή.
3) Μέσω κωδικού πληρωμής με κατάθεση μετρητών σε οποιοδήποτε από τα σημεία Viva Wallet.
4) Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό με σύνδεση στο web banking και κωδικό πληρωμής.
5) Μέσω Google Pay ή Apple Pay.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με Paypal επιλέξτε την επιλογή Paypal. Θα μεταβείτε σε σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς σας μέσω Paypal, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να πληρώσετε απευθείας απ’το Paypal. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του γραφείου ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας.

*Στις Ανωτέρω τιμές Δεν Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ + 24% ο οποίος προστίθεται στην διαδικασία ολοκλήρωσης πληρωμής.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης.

Σε πόση ώρα εμφανίζονται προβολές στο βίντεο μου μετά την πληρωμή?

Το βίντεο σας θα διαφημιστεί άμεσα η διαφήμιση για να εγκριθεί απο τη GOOGLE  τις καθημερινές κάνει από 6 μέχρι 48 ώρες συνήθως. Σε περίοδο γιορτών και αργιών, ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω. Το πόσο γρήγορα θα εμφανιστούν εξαρτάται απ’το ποσό των προβολών που αγοράσατε. Συνήθως μετά την έγκριση της διαφήμισης του βίντεο μπορείτε να αναμένετε περίπου 400-1000 προβολές ανά ημέρα. Προσοχή, στην παρακάτω φόρμα δεν αγοράζετε views ( προβολές ), αλλά διαφημίζετε το βίντεο σας για περισσότερες προβολές με διαφήμιση στο ίδιο το youtube, από πραγματικούς ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν το βίντεο σας με αποτέλεσμα την αύξηση των προβολών σας, με απόλυτα νόμιμη διαφημιστική καμπάνια στην πλατφόρμα της Google.  

0

Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας να σας βοηθήσουμε! Τηλεφωνήστε μας: Τηλέφωνο: 210 961 7147 Κινητό: 694 511 3789 η στείλτε μας Emailinfo (@) diafhmish.net