Διαφήμιση Ελληνικού Τουρισμού

Στην Ελλάδα, μια χώρα με πολλά νησιά, λειτουργούν πάνω από 9.000 ξενοδοχεία. Καθώς η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμου υπάρχει σαφής προσανατολισμός προς ολοκληρωμένα θέρετρα, ξενώνες και ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας και αισθητικής που μπορούν να προσφέρουν αξέχαστες διακοπές και ποικιλία δραστηριοτήτων στους επισκέπτες τους. Προορισμοί που προσφέρουν ιαματικά κέντρα, γήπεδα γκολφ, εναλλακτικό τουρισμό, μαρίνες και θαλάσσια αθλήματα, συνεδριακά κέντρα, παραδοσιακοί ξενώνες και ξενοδοχεία 5 αστέρων, καθώς και άλλες επιλογές εξειδικευμένες, απολαμβάνουν τεράστια επιτυχία.

Διαφημιστικές Καμπάνιες για τον Ελληνικό Τουρισμό με το Google AdWords

Στο diafhmish.net αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση με καμπάνιες αναζήτησης και εμφάνισης στο Google AdWords με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, για ξενώνες, ξενοδοχεία με σκοπό τη διάδοση του ελληνικού τουρισμού, την προβολή αξιόλογων καταλυμάτων, και κυρίως την διαφήμιση του εναλλακτικού τουριστικού προϊόντος, στο οποίο η Ελλάδα ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια. Ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και καθοδηγεί όλες τις δραστηριότητες επικοινωνίας μας. Σκοπός μας είναι όχι η απλή διαφήμιση, αλλά η προώθηση της αντίληψης ότι οι άνθρωποι αναζητούν ένα διαφορετικό είδος διακοπών, καλύτερης ποιότητας και αξίας, που λαμβάνει όλο και περισσότερο τη μορφή μιας νέας εμπειρίας. Στη diafimish.net αντιλαμβανόμαστε ότι οι σύγχρονοι τουρίστες ψάχνουν για την αυθεντικότητα και την ευκαιρία να ανανεώσουν το μυαλό και την ψυχή τους ή να επανασυνδεθούν με την οικογένεια τους σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον.

Ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για εναλλακτικό και χειμερινό τουρισμό με Καμπάνιες στο Google AdWords

Τα ταξίδια στην Ελλάδα μπορούν να πάρουν πολλές μορφές, όπως το να ταξιδεύσουν για να μάθουν μια άλλη γλώσσα, να μάθουν να ζωγραφίζουν, να βιώσουν μια διαφορετική κουλτούρα ή να συνεχίσουν το ενδιαφέρον ή χόμπι τους, όπως η παρατήρηση πουλιών ή καταδύσεις. Με άλλα λόγια, η εμπειρία γίνεται το αντικείμενο των διακοπών, όχι μόνο για χαλάρωση ή περιηγήσεις στα αξιοθέατα. Στη diafhmish.net η καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού τουρισμού τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, ελπίζουμε οι καμπάνιες για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα να δείξουν για μια ακόμα φορά ότι η Ελλάδα παραμένει ένα πάντα καινοτόμο και φιλόξενο μέρος, ιδανικό για αποδράσεις για όλα τα γούστα και όλες τις εποχές.

Η ποικιλία ολοκληρωμένων θέρετρων και ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα αποτελεί μία από τις πιο ελκυστικές επιλογές του τουριστικού τομέα. Η Ελλάδα με τις παραλίες, τα εξαιρετικά τοπία με εκπληκτική θέα, είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο τουριστικό εμπορικό σήμα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα αξιοθέατων αλλά και εναλλακτικών τρόπων διακοπών και διασκέδασης που δεν υστερούν σε τίποτα από άλλα αναγνωρισμένα μέρη του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη.

Ο Ελληνικός Τουρισμός στην Ιστορία

Η Ελλάδα έχει μια μακρά παράδοση στον τουρισμό και τη φιλοξενία κυρίως λόγω της ιστορίας της και τον αρχαίο πολιτισμό. Οι ξένοι θεωρούνταν ιεροί στην αρχαία Ελλάδα. Ο Ξένιος Δίας, ο πατέρας των θεών, έγινε επίσης ο θεός της φιλοξενίας που προστατεύει τους αλλοδαπούς και εμπνέει τους ντόπιους που φροντίζουν τους επισκέπτες τους. Μια χώρα με πλούσια οικονομική, θρησκευτική και πνευματική δραστηριότητα για περισσότερο από τρεισήμισι χιλιάδες χρόνια, που γεωγραφικά απλώνεται σε ένα αρχιπέλαγος πάνω από 2500 νησιά, που βρίσκεται στο νότιο-ανατολική γωνιά της Ευρώπης σε ένα σταυροδρόμι για την Αφρική και την Ασία, αναπόφευκτα διεγείρει τη διάθεση για ταξίδια από την αρχή της καταγεγραμμένης ιστορίας.

Δείτε video στο You Tube που έχουμε φτιάξει. Τα βίντεο έχουν διαφημιστεί στο YouTube από εμάς! Μπορούμε και εμείς να φτιάξουμε το δικό σας Video Οικονομικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το μελετήσουμε και να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης για εσάς.Στο βίντεο το Ξενοδοχείο Αλθαία στο Δίλοφο στα Ζαγοροχώρια. Το video έχει γίνει για προώθηση του ξενοδοχείου στο εξωτερικό. Το diafhmish.net έχει αναλάβει την Διαφημιστική του Καμπάνια στο Google AdWords και έχει διμιουργήσει και το παραπάνω βίντεο