Διαφήμιση στο Youtube Κόστος

Το κόστος και οι τιμές διαφήμισης στο youtube για κάθε διαφημιστική προβολή ( View ) από πραγματικούς ανθρώπους στο ίδιο το youtube, μπορεί να ξεκινάει από 0,01 λεπτό του ευρώ.

Προσοχή! Διάφορες εταιρίες στο ιντερνετ διαφημίζουν αγορά προβολών στο youtube η αγορά views στο youtube.

Διαβάστε τι λέει το youtube για αυτές τις Εταιρίες «Οι προβολές που προέκυψαν από μερικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες τρίτων δεν θα υπολογίζονται ούτε θα φαίνονται στο YouTube και μπορούν να μας οδηγήσουν στο να λάβουμε αυστηρά μέτρα εναντίον σας, όπως να καταργήσουμε ένα βίντεό σας ή να αναστείλουμε τη λειτουργία του λογαριασμού σας».

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρο & πόσο πολύ μπορεί να κινδυνέψει το κανάλι σας η το βίντεο σας απο τέτοιες ενέργειες!

Οι διαφημίσεις στο Youtube είναι δύο ειδών:

TrueView In-Stream: Οι διαφημίσεις TrueView σε ροή εμφανίζονται πριν ξεκινήσει ένα βίντεο στο Youtube ή σε βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές του Δικτύου Εμφάνισης της Google. Οι διαφημίσεις αυτές μπορεί επίσης να εμφανίζονται σε βίντεο του YouTube που είναι ενσωματωμένα σε άλλους ιστότοπους καθώς και σε εφαρμογές του YouTube αλλά όχι στο m.youtube.com.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παραβλέψουν τη διαφήμιση στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα. Αν επιλέξουν να μην την παρακάμψουν, το view θα μετρήσει και εσείς θα χρεωθείτε μόνο όταν το βίντεο ολοκληρωθεί ή στα πρώτα 30’’ (ό,τι συμβεί πρώτο).

TrueView In-Display: Οι διαφημίσεις TrueView σε προβολή εμφανίζονται στο Youtube μέσα στα βίντεο με προτάσεις ή επικαλύψεις, στα αποτελέσματα αναζήτησης και σε άλλες σελίδες του Youtube καθώς και στο Δίκτυο εμφάνισης της Google.

Το βίντεο σας μπορεί ακόμη να εμφανιστεί σε υποδοχές διαφήμισης με κείμενο σε ολόκληρη τη σελίδα στην οποία εμφανίζεται περιεχόμενο βίντεο, ακριβώς όπως η διαφήμισή σας με κείμενο, ακόμα μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε σελίδα του δικτύου εμφάνισης Google, όπου επιτρέπει τοποθετήσεις διαφημίσεων με κείμενο.
Αν σας ενδιαφέρει η χρήση μορφών βίντεο ειδικά σχεδιασμένων για την προσέγγιση θεατών στο YouTube και στο ευρύτερο δίκτυο εμφάνισης Google, (καθώς το youtube ανήκει στην Google)  μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαφήμιση βίντεο με τη διαχείριση καμπάνιας του GOOGLE AdS για βίντεο.

Επικοινωνήστε μαζί μας με e mail για να μελετήσουμε το Βίντεο σας και να αυξήσουμε τα Views, η τηλεφωνήστε μας στο 210 9617147

Διαβάστε περισσότερα για: Διαφήμιση Google Ads | Remarketing | Facebook Ads | Youtube TrueView