Πως να αυξήσω τα Views σε βίντεο

Πως να αυξήσω τις προβολές στο βίντεο μου; Αυτή είναι η ερώτηση που βασανίζει ένα μεγάλο μέρος επαγγελματιών όλων των ειδών σήμερα, λόγω του κόστους για περισσότερες προβολές στο Internet και youtube Views, αλλά και της έλλειψης στόχευσης στους σωστούς θεατές.

Δείτε video στο You Tube που έχουμε φτιάξει. Τα βίντεο έχουν διαφημιστεί στο You Tube από εμάς! Μπορούμε και εμείς να φτιάξουμε το δικό σας Video Οικονομικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το μελετήσουμε και να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης για εσάς

Διαφημίστε το βίντεο σας για να αυξηθούν οι προβολές σας ( Views ) στο YouTube

Για να μεγιστοποιήσετε την επιτυχία σας όσον αφορά τις προβολές βίντεο, αλλά και την αποτελεσματικότητα τους, θα πρέπει να σκεφτείτε τρόπους για να συνδεθείτε με πιθανό νέο κοινό, και να μετατρέψετε τους  απλούς επισκέπτες  σε  μακροπρόθεσμους πελάτες. Ένας τρόπος για να οικοδομήσετε τη φήμη σας, είναι να επενδύσετε σε μια διαφημιστική καμπάνια διαφήμιση βίντεο με το AdWords για βίντεο στο Youtube. Αυτό είναι ένα εργαλείο προβολής διαφημίσεων που σας επιτρέπει να εκτελέσετε διαφημιστικές καμπάνιες για τα βίντεό σας στο YouTube.

Οι διαφημίσεις TrueView InStream είναι ένα ισχυρό όπλο στην προσπάθεια σας για περισσότερα  views στα βίντεο σας. Οι διαφημίσεις αυτές παίζουν σαν μια διαφήμιση τηλεόρασης, πριν από ένα άλλο βίντεο από συνεργάτη του YouTube. Οι θεατές βλέπουν πέντε δευτερόλεπτα από το βίντεο σας και στη συνέχεια επιλέγουν αν θέλουν να το παρακολουθήσουν ολόκληρο ή να το παραλείψουν.

Με τις διαφημίσεις TrueView, δεν πληρώνετε για τις τυχαίες εμφανίσεις. Ο θεατής πρέπει να επιλέξει να δει το βίντεό σας, αλλιώς δεν υπάρχει χρέωση. Σε κάθε περίπτωση έχετε κέρδος, γιατί  χρεώνεστε μόνο αν ο θεατής παρακολουθήσει τη διαφήμιση για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, αλλά ξέρετε ότι οι θεατές σας όντως ενδιαφέρονται για αυτό που προσφέρετε, και οι προβολές βίντεο γίνονται με χαμηλό κόστος.

Με τις διαφημίσεις TrueView InStream μπορείτε επίσης να τρέξετε και βίντεο για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, έτσι ώστε να έχετε περισσότερη ελευθερία να πειραματιστείτε με διαφορετικές δημιουργικές μορφές. Η ερώτηση «πως να αυξήσω τα Views σε βιντεο» ανήκει πια στο παρελθόν. Διαφημίστε το βίντεο σας για να αυξηθούν οι προβολές σας στο youtube με χαμηλές χρεώσεις και στοχευμένο κοινό.

Διαφήμιση στο youtube κόστος

Το κόστος στο youtube για κάθε διαφημιστική προβολή ( View ) από πραγματικούς ανθρώπους στο ίδιο το youtube, μπορεί να ξεκινάει από 0,01 λεπτό του ευρώ.

Προσοχή! Διάφορες εταιρίες στο ιντερνετ διαφημίζουν αγορά προβολών στο youtube η αγορά views στο youtube.

Διαβάστε τι λέει το youtube για αυτές τις Εταιρίες «Οι προβολές που προέκυψαν από μερικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες τρίτων δεν θα υπολογίζονται ούτε θα φαίνονται στο YouTube και μπορούν να μας οδηγήσουν στο να λάβουμε αυστηρά μέτρα εναντίον σας, όπως να καταργήσουμε ένα βίντεό σας ή να αναστείλουμε τη λειτουργία του λογαριασμού σας».

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρο & πόσο πολύ μπορεί να κινδυνέψει το κανάλι σας η το βίντεο σας απο τέτοιες ενέργειες!

Επικοινωνήστε μαζί μας με e mail για να μελετήσουμε το Βίντεο σας και να αυξήσουμε τα Views, η τηλεφωνήστε μας στο 210 9617147

Διαβάστε περισσότερα για: Διαφήμιση Google Ads | Remarketing | Facebook Ads | Youtube TrueView