Διαφημιστείτε μέσω Blog

Η κατασκευή ενός blog (ιστολόγιου) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο σε μια καμπάνια διαδικτυακής προώθησης μιας εταιρίας, ενός προϊόντος ή κάποιων υπηρεσιών. Ο λόγος που αρκετοί διαφημιζόμενοι επιλέγουν την δημιουργία blog (ιστολόγιου) αντί site (ιστοσελίδας) είναι καθαρά οικονομικοί. Η ηλεκτρονική διεύθυνση καθώς και ο διαδικτυακός χώρος παρέχονται εντελώς δωρεάν, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα των site (ιστοσελίδων) όπου απαιτούν ένα ετήσιο ποσό τόσο για την διάθεση domain (ηλεκτρονικής διεύθυνσης) όσο και για τον server (διαδικτυακό χώρο.)
Η κατασκευή ενός blog (ιστολόγιου) είναι πολύ οικονομικότερη από αυτήν ενός site ιστοσελίδας, αφού αν ο διαφημιζόμενος απευθυνθεί σε κάποιον ειδήμονα, η αμοιβή του θα είναι πολύ μικρότερη τόσο για την δημιουργία όσο και για την συντήρηση και ανανέωση αυτού.

Στην δημιουργία ενός blog (ιστολόγιου) ο διαφημιζόμενος μπορεί να προβεί και μόνος του αν κατέχει κάποιες βασικές γνώσεις λειτουργίας του internet (διαδικτύου).

Συνήθως οι διαφημιζόμενοι που το επιχειρούν αυτό επιλέγουν δημοφιλείς blogger, podcaster και γενικά ανεξάρτητους παραγωγούς περιεχομένου, που έχουν διαμορφώσει πολυάριθμο και πιστό αναγνωστικό κοινό, για χορηγίες ή review των προϊόντων τους και παρέχουν σαφής οδηγίες για την δημιουργία του δικού σας blog (ιστολόγιου) στον ιστότοπο τους.

Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει γνωστό το blog (ιστολόγιου) σας και μέσω αυτού το προϊόν, επιχείρηση ή υπηρεσίες που θέλετε να διαφημίσετε μπορείτε να το προωθήσετε μέσω των δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης με έξυπνες αναρτήσεις που ως στόχο θα έχουν να προσελκύσουν κοινό, μέσω διαφημίσεων Google AdWords, Facebook Ads, YouTube, Email, αλλά και μέσο τοποθέτησης του κεντρικού του banner στο οποίο θα αναγράφεται και η ηλεκτρονική του διεύθυνση σε άλλα ήδη δημοφιλή blog (ιστολόγια) ή site (ιστοσελίδες).

Δείτε blogs που έχουμε φτιάξει. Τα BLOGS έχουν διαφημιστεί στο facebook και στο google adwords από εμάς!

 1. http://www.brizoles.gr/  Το κρέας και το ψήσιμο του, για Διαφημιζόμενη Ταβέρνα
 2. http://www.kinhta.net/ Κινητά Τηλέφωνα, για κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων
 3. http://www.olatapaixnidia.net/ On Line παιχνίδια στο Διαδίκτυο, για κατάστημα πώλησης παιχνιδιών
 4. http://www.taksidia.net/ Ταξίδια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, για τουριστικό γραφείο
 5. http://www.psaria.net/ Ψάρεμα και Ψάρια στην Ελλάδα Για κατάστημα με είδη αλιείας στη Θεσσαλονίκη
 6. http://www.beautyscorner-kommotirio.gr/ Κομμωτήριο στη Γλυφάδα
 7. http://www.tragoydia.net/ Ελληνικά Λαϊκά Τραγούδια, για κατάστημα πώλησης CD
 8. http://www.mpanaki.net/ Παραλίες στην Ελλάδα, για ξενοδοχείο στην Νάξο
 9. http://www.genikes-asfaleies.com/ Γενικές ασφάλειες, για γενικό πρακτορείο ασφαλειών
 10. http://monasthraki.blogspot.gr/ Πάμε Μοναστηράκι, για κατάστημα ρούχων.
 11. http://www.pame-volta.gr/ Πάμε βόλτα, για ξενοδοχείο στην Αθήνα.
 12. http://vrontados.blogspot.gr/ Βροντάδος Χίου, για μεσιτικό γραφείο στη Χίο
 13. http://gynaikeies-tsantes.blogspot.gr/ Γυναικείες Τσάντες, για κατάστημα πώλησης με γυναικείες τσάντες
 • Τα παραπάνω blogs είναι ένα μικρό δείγμα από τις εργασίες μας.
 • Πλήθος ακόμα από blogs για κάθε επιχείρηση και επιχειρηματία που θέλει να διαφημίσει την επιχείρηση του
 • Να θυμάστε ότι η επιτυχία δεν έχει ταβάνι και πάντα μπορείς να κάνεις μια επιτυχημένη διαφήμιση πιο επιτυχημένη από ότι είναι!

Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς την δημιουργία ενός επαγγελματικού blog! Συγκεκριμένα, σας το παρέχουμε δωρεάν αν επενδύσετε σε μία διαφημιστική καμπάνια Google Ads. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας σήμερα στο 210 9617147 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, εδώ!