fbpx

Youtube TrueView

To Youtube αποτελεί επιλογή μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πλατφόρμες για την τοποθέτηση διαφημίσεων καθώς  έχει πάνω από 1 δισ. χρήστες ενώ περισσότεροι από ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις την έχουν επιλέξει για να διαφημιστούν.

Διαβάστε ακόμα πως να προωθήσεις το κανάλι σου στο YouTube με διαφημίσεις GOOGLE discovery ads. Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι η καταλληλότερη για αύξηση προβολών, αύξηση συνδρομητών και αύξηση αναγνωρισιμότητας του καναλιού σου!

Μέσω του προγράμματος TrueView Video Ads μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα διαφημιστικό βίντεο και να βοηθήσουμε την εταιρεία σας να προβληθεί τη σωστή στιγμή στο σωστό κοινό.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην διεξαγωγή και βελτιστοποίηση video διαφημίσεων, εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας θα πάρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για το budget τους. Στην Diafhmish.NET γνωρίζουμε με ποιους τρόπους θα μεγιστοποιήσουμε τα σχετικά clicks και το conversion rate από τα βίντεο.

Οι διαφημίσεις στο Youtube είναι δύο ειδών:

TrueView In-Stream: Οι διαφημίσεις TrueView σε ροή εμφανίζονται πριν ξεκινήσει ένα βίντεο στο Youtube ή σε βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές του Δικτύου Εμφάνισης της Google. Οι διαφημίσεις αυτές μπορεί επίσης να εμφανίζονται σε βίντεο του YouTube που είναι ενσωματωμένα σε άλλους ιστότοπους καθώς και σε εφαρμογές του YouTube αλλά όχι στο m.youtube.com.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παραβλέψουν τη διαφήμιση στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα. Αν επιλέξουν να μην την παρακάμψουν, το view θα μετρήσει και εσείς θα χρεωθείτε μόνο όταν το βίντεο ολοκληρωθεί ή στα πρώτα 30’’ (ό,τι συμβεί πρώτο).

TrueView In-Display: Οι διαφημίσεις TrueView σε προβολή εμφανίζονται στο Youtube μέσα στα βίντεο με προτάσεις ή επικαλύψεις, στα αποτελέσματα αναζήτησης και σε άλλες σελίδες του Youtube καθώς και στο Δίκτυο εμφάνισης της Google.

Η διαχείριση των διαφημίσεων γίνεται μέσω Adwords και το μοντέλο χρεώσεων είναι το Cost Per View.

Τι θα κερδίσετε

  • Εμφανίστε το μήνυμά σας στους σωστούς ανθρώπους, τη σωστή στιγμή.
  • Συνδεθείτε με ανθρώπους και δείξτε τους τι κάνετε.
  • Αυξήστε την επισκεψιμότητά σας, το brand awareness και τις πωλήσεις σας.
  • Πληρώστε μόνο όταν ο κόσμος βλέπει τις διαφημίσεις σας.
  • Προσεγγίστε μόνο τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, στοχεύοντας με βάση την τοποθεσία, την ηλικία, τα ενδιαφέροντά τους κ.α.

Προώθηση Βίντεο YouTube – Επιλέξτε Πακέτο Προβολών Στο YouTube

Τώρα η προώθηση βίντεο youtube είναι πιο απλή από ποτέ. Διαφήμισε το βίντεο σου στο youtube για περισσότερες πραγματικές προβολές από πραγματικούς ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν το βίντεο σας και θα αλληλεπιδράσουν με αυτό!! Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας σχετικά με το πακέτο προβολών που σας ενδιαφέρει και δείτε τις προβολές του βίντεο σας στο You Tube να αυξάνονται άμεσα.  Τα πακέτα ξεκινάνε από 2.000 προβολές. Στην παρακάτω φόρμα δεν αγοράζετε views ( προβολές ), αλλά διαφημίζετε το βίντεο σας για περισσότερες προβολές με διαφήμιση στο ίδιο το youtube, από πραγματικούς ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν το βίντεο σας με αποτέλεσμα την αύξηση των προβολών σας, με απόλυτα νόμιμη διαφημιστική καμπάνια στην πλατφόρμα της Google.

Συχνές Ερωτήσεις Αγοράς Πακέτου Προβολών You Tube

Πώς θα μαι σίγουρος οτι οι προβολές που θα λάβω θα είναι από τη διαφήμιση?

Ξεκινώντας τη διαφήμιση του βίντεο σας τηρούμε απόλυτη διαφάνεια. Η πλατφόρμα google ads δίνει αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό που εμφανίστηκε το βίντεο σας στους χρήστες και πόσοι το παρακολούθησαν. Με την ολοκλήρωση της αγοράς μαζί με την απόδειξη σας θα λάβετε ενα screenshot των προβολών όταν ξεκινάει η διαφήμιση και με την ολοκλήρωση των προβολών θα λάβετε αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία. Επιπλέον, η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη εταιρεία Google Partners απ’το 2012, ενώ ασχολείται με το διαδίκτυο και τη διαφήμιση απ’το 2000.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις αγοράς Υπηρεσιών από τον Ιστότοπο.

Ποιοί τρόποι πληρωμής είναι διαθέσιμοι?

Η εταιρεία μας δεν επεξεργάζεται τα οικονομικά σας στοιχεία και ούτε έχει πρόσβαση σ’αυτά. Συνεργαζόμαστε με τη Viva Wallet και το Paypal για την ολοκλήρωση της αγοράς σας, τα οποία δεν κοινοποιούν σε μας τα στοιχεία πληρωμών σας και αποτελούν ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών, τα οποία χρησιμοποιούν διεθνή τραπεζικά πρότυπα ασφαλείας και προστασίας συναλλαγών.
Μετά την καταχώρηση της Φόρμας θα μεταβείτε σε σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς σας, όπου θα πρέπει να επιλέξτε μεταξύ πληρωμής μέσω Viva Wallet η Paypal.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ VIVA WALLET

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα επιλέξτε να μεταφερθείτε στο προστατευμένο περιβάλλον του Viva Wallet για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Η Viva Wallet δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και η πληρωμή μπορεί να γίνει:
1) Χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στη Viva Wallet, το οποίο εμφανίζεται πατώντας στη φόρμα το κουμπί “Πληρωμή με Viva Wallet” ως πρώτη επιλογή.
2)Μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στο περιβάλλον της Viva Wallet χωρίς να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό, το οποίο βρίσκεται σαν δεύτερη επιλογή “Πληρωμή με κάρτα χωρίς είσοδο” και είναι ανοιχτό από προεπιλογή.
3) Μέσω κωδικού πληρωμής με κατάθεση μετρητών σε οποιοδήποτε από τα σημεία Viva Wallet.
4) Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό με σύνδεση στο web banking και κωδικό πληρωμής.
5) Μέσω Google Pay ή Apple Pay.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με Paypal επιλέξτε την επιλογή Paypal. Θα μεταβείτε σε σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς σας μέσω Paypal, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να πληρώσετε απευθείας απ’το Paypal. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του γραφείου ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας.

*Στις Ανωτέρω τιμές Δεν Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ + 24% ο οποίος προστίθεται στην διαδικασία ολοκλήρωσης πληρωμής.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης.

Σε πόση ώρα εμφανίζονται προβολές στο βίντεο μου μετά την πληρωμή?

Το βίντεο σας θα διαφημιστεί άμεσα η διαφήμιση για να εγκριθεί απο τη GOOGLE  τις καθημερινές κάνει από 6 μέχρι 48 ώρες συνήθως. Σε περίοδο γιορτών και αργιών, ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω. Το πόσο γρήγορα θα εμφανιστούν εξαρτάται απ’το ποσό των προβολών που αγοράσατε. Συνήθως μετά την έγκριση της διαφήμισης του βίντεο μπορείτε να αναμένετε περίπου 400-1000 προβολές ανά ημέρα. Προσοχή, στην παρακάτω φόρμα δεν αγοράζετε views ( προβολές ), αλλά διαφημίζετε το βίντεο σας για περισσότερες προβολές με διαφήμιση στο ίδιο το youtube, από πραγματικούς ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν το βίντεο σας με αποτέλεσμα την αύξηση των προβολών σας, με απόλυτα νόμιμη διαφημιστική καμπάνια στην πλατφόρμα της Google.  

0

1 ) Η στόχευση της διαφήμισης των βίντεο είναι η Ελλάδα σε απόλυτα συναφές κοινό, το οποίο πρέπει να επιλέξετε ΕΛΛΑΔΑ & πόσες προβολές θέλετε.

2 ) Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε τις παγκόσμιες προβολές & να εμφανίζεται το βίντεο σας με διαφήμιση σε όλο τον κόσμο.

Οι παγκόσμιες προβολές έχουν 50% χαμηλότερο κόστος !