fbpx

Διαφήμιση στο YouTube

To Youtube μέσα στα χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων χρηστών, γεγονός που το τοποθετεί σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πλατφόρμες για την τοποθέτηση διαφημίσεων, που στόχο έχουν την προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων των διαφημιζομένων.

Παρέχει την δυνατότητα δωρεάν διαφήμισης μέσο χρήσης του video marketing αφού ο καθένας μπορεί εύκολα και απλά να παράγει το δικό του πρωτότυπο και πλούσιο περιεχόμενο, είτε διαθέτει ένα κινητό με κάμερα, είτε πλήρως οργανωμένο studio μαγνητοσκόπησης, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον καθένα να έχει την επικοινωνιακή δύναμη μιας πολυεθνικής, φέρνοντας επανάσταση στον χώρο της διαφήμισης.

Το youtube παρέχει την δυνατότητα μιας στοχευμένης προσέγγισης του ενδιαφέροντος εκατομμυρίων χρηστών, τόσο σε μικρές ή μεγάλες εταιρίες όσο και σε ελεύθερους επαγγελματίες ή μεγάλους οργανισμούς. Μέσο του βίντεο δημιουργείται μία πολύ πιο οικεία σχέση μεταξύ διαφημιζόμενου και υποψήφιου πελάτη, ακόμα και αν βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικά σημεία του πλανήτη, η οποία δεν είναι το ίδιο εύκολο να επιτευχθεί με μια σκέτη, απρόσωπη, ηλεκτρονική επικοινωνία.

Το youtube σας παρέχει την δυνατότητα να στοχεύσετε εύκολα γρήγορα και αρκετά οικονομικά, εκατοντάδες εκατομμύρια προβολών με οποιαδήποτε μορφή διαφήμισης (εικόνα, βίντεο, κείμενο) σε διαφορετικές τοποθετήσεις στον ιστότοπο του, καθώς και σε συγκεκριμένες κατηγορίες περιεχομένου, όπως επιστήμη και τεχνολογία , τέχνες ή  εκπαίδευση. Σας δίνει ακόμα την δυνατότητα να  εξαιρέσετε συγκεκριμένο περιεχόμενο στον ιστότοπο του, ώστε να μην εμφανίζεται με τις διαφημίσεις σας.

Αν επιλέξετε η διαφήμιση σας να γίνει με εικόνα, τότε αυτή θα μπορεί  να εμφανίζεται σε επικάλυψη στο κάτω μέρος ενός προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο, κατά την αναπαραγωγή του. Μπορεί, επίσης, να εμφανίζεται σε υποδοχές διαφημίσεων με εικόνα, σε ολόκληρη τη σελίδα όπου εμφανίζεται το περιεχόμενο του βίντεο, ακριβώς όπως και σε οποιαδήποτε σελίδα του δικτύου εμφάνισης Google, όπου επιτρέπει τοποθετήσεις διαφημίσεων με εικόνα.

Αν επιλέξετε η διαφήμιση σας να γίνει με βίντεο, το βίντεο σας θα εμφανίζεται πριν ή κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής περιεχομένου βίντεο, σε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα χρήστης ίσως απαιτείται να δηλώσει ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει το βίντεο, προτού το βίντεο προβληθεί σε αυτόν. Η διαφήμιση βίντεο μπορεί, επίσης, να εμφανίζεται σε υποδοχές διαφήμισης βίντεο, σε ολόκληρη τη σελίδα όπου εμφανίζεται το περιεχόμενο βίντεο, ακριβώς όπως και σε οποιαδήποτε σελίδα του δικτύου εμφάνισης Google, όπου επιτρέπει τοποθετήσεις διαφημίσεων βίντεο.  Η δημιουργία του δικού σας βίντεο –  διαφήμιση στο youtube μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα ακολουθώντας τις λεπτομερείς οδηγίες που παρέχονται.
Αν τέλος επιλέξετε να διαφημιστείτε με κείμενο η διαφήμισή σας θα προβάλλεται σε ειδική μορφή κειμένου για στόχευση βίντεο στο δίκτυο εμφάνισης Google. Σε αυτόν το χώρο θα εμφανίζεται μόνο μία διαφήμιση τη φορά, ενώ θα εναλλάσσονται έως και 10 διαφημίσεις με κείμενο και διάρκεια προβολής 20 δευτερολέπτων η κάθε μία κατά τη διάρκεια της ροής βίντεο. Οι διαφημίσεις επικάλυψης με κείμενο εμφανίζονται στο κάτω τμήμα του παραθύρου αναπαραγωγής βίντεο που αποτελεί το 20% της συνολικής επιφάνειάς του. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι ο πελάτης βλέπει συναφείς διαφημίσεις που δεν είναι ενοχλητικές, ενώ απολαμβάνει την εμπειρία ροής βίντεο.

Προώθηση Βίντεο YouTube – Επιλέξτε Πακέτο Προβολών Στο YouTube

Τώρα η προώθηση βίντεο youtube είναι πιο απλή από ποτέ. Διαφήμισε το βίντεο σου στο youtubeγια περισσότερες πραγματικές προβολές από πραγματικούς ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν το βίντεο σας και θα αλληλεπιδράσουν με αυτό!! Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας σχετικά με το πακέτο προβολών που σας ενδιαφέρει και δείτε τις προβολές του βίντεο σας στο You Tube να αυξάνονται άμεσα.  Τα πακέτα ξεκινάνε από 2.000 προβολές. Στην παρακάτω φόρμα δεν αγοράζετε views ( προβολές ), αλλά διαφημίζετε το βίντεο σας για περισσότερες προβολές με διαφήμιση στο ίδιο το youtube, από πραγματικούς ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν το βίντεο σας με αποτέλεσμα την αύξηση των προβολών σας, με απόλυτα νόμιμη διαφημιστική καμπάνια στην πλατφόρμα της Google.

Διαβάστε ακόμα πως να προωθήσεις το κανάλι σου στο YouTube με διαφημίσεις GOOGLE discovery ads. Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι η καταλληλότερη για αύξηση προβολών, αύξηση συνδρομητών και αύξηση αναγνωρισιμότητας του καναλιού σου!

Συχνές Ερωτήσεις Αγοράς Πακέτου Προβολών You Tube

Πώς θα μαι σίγουρος οτι οι προβολές που θα λάβω θα είναι από τη διαφήμιση?

Ξεκινώντας τη διαφήμιση του βίντεο σας τηρούμε απόλυτη διαφάνεια. Η πλατφόρμα google ads δίνει αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό που εμφανίστηκε το βίντεο σας στους χρήστες και πόσοι το παρακολούθησαν. Με την ολοκλήρωση της αγοράς μαζί με την απόδειξη σας θα λάβετε ενα screenshot των προβολών όταν ξεκινάει η διαφήμιση και με την ολοκλήρωση των προβολών θα λάβετε αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία. Επιπλέον, η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη εταιρεία Google Partners απ’το 2012, ενώ ασχολείται με το διαδίκτυο και τη διαφήμιση απ’το 2000.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις αγοράς Υπηρεσιών από τον Ιστότοπο.

Ποιοί τρόποι πληρωμής είναι διαθέσιμοι?

Η εταιρεία μας δεν επεξεργάζεται τα οικονομικά σας στοιχεία και ούτε έχει πρόσβαση σ’αυτά. Συνεργαζόμαστε με τη Viva Wallet και το Paypal για την ολοκλήρωση της αγοράς σας, τα οποία δεν κοινοποιούν σε μας τα στοιχεία πληρωμών σας και αποτελούν ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών, τα οποία χρησιμοποιούν διεθνή τραπεζικά πρότυπα ασφαλείας και προστασίας συναλλαγών.
Μετά την καταχώρηση της Φόρμας θα μεταβείτε σε σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς σας, όπου θα πρέπει να επιλέξτε μεταξύ πληρωμής μέσω Viva Wallet η Paypal.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ VIVA WALLET

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα επιλέξτε να μεταφερθείτε στο προστατευμένο περιβάλλον του Viva Wallet για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Η Viva Wallet δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και η πληρωμή μπορεί να γίνει:
1) Χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στη Viva Wallet, το οποίο εμφανίζεται πατώντας στη φόρμα το κουμπί “Πληρωμή με Viva Wallet” ως πρώτη επιλογή.
2)Μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στο περιβάλλον της Viva Wallet χωρίς να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό, το οποίο βρίσκεται σαν δεύτερη επιλογή “Πληρωμή με κάρτα χωρίς είσοδο” και είναι ανοιχτό από προεπιλογή.
3) Μέσω κωδικού πληρωμής με κατάθεση μετρητών σε οποιοδήποτε από τα σημεία Viva Wallet.
4) Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό με σύνδεση στο web banking και κωδικό πληρωμής.
5) Μέσω Google Pay ή Apple Pay.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με Paypal επιλέξτε την επιλογή Paypal. Θα μεταβείτε σε σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς σας μέσω Paypal, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να πληρώσετε απευθείας απ’το Paypal. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του γραφείου ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας.

*Στις Ανωτέρω τιμές Δεν Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ + 24% ο οποίος προστίθεται στην διαδικασία ολοκλήρωσης πληρωμής.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης.

Σε πόση ώρα εμφανίζονται προβολές στο βίντεο μου μετά την πληρωμή?

Το βίντεο σας θα διαφημιστεί άμεσα η διαφήμιση για να εγκριθεί απο τη GOOGLE  τις καθημερινές κάνει από 6 μέχρι 48 ώρες συνήθως. Σε περίοδο γιορτών και αργιών, ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω. Το πόσο γρήγορα θα εμφανιστούν εξαρτάται απ’το ποσό των προβολών που αγοράσατε. Συνήθως μετά την έγκριση της διαφήμισης του βίντεο μπορείτε να αναμένετε περίπου 400-1000 προβολές ανά ημέρα. Προσοχή, στην παρακάτω φόρμα δεν αγοράζετε views ( προβολές ), αλλά διαφημίζετε το βίντεο σας για περισσότερες προβολές με διαφήμιση στο ίδιο το youtube, από πραγματικούς ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν το βίντεο σας με αποτέλεσμα την αύξηση των προβολών σας, με απόλυτα νόμιμη διαφημιστική καμπάνια στην πλατφόρμα της Google.  

0

Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας να σας βοηθήσουμε! Τηλεφωνήστε μας: Τηλέφωνο: 210 961 7147 Κινητό: 694 511 3789 η στείλτε μας Emailinfo (@) diafhmish.net