Διαφήμιση στο YouTube

To Youtube μέσα στα χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρων εκατομμυρίων χρηστών, γεγονός που το τοποθετεί σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πλατφόρμες για την τοποθέτηση διαφημίσεων, που στόχο έχουν την προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων των διαφημιζομένων.

Παρέχει την δυνατότητα δωρεάν διαφήμισης μέσο χρήσης του video marketing αφού ο καθένας μπορεί εύκολα και απλά να παράγει το δικό του πρωτότυπο και πλούσιο περιεχόμενο, είτε διαθέτει ένα κινητό με κάμερα, είτε πλήρως οργανωμένο studio μαγνητοσκόπησης, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον καθένα να έχει την επικοινωνιακή δύναμη μιας πολυεθνικής, φέρνοντας επανάσταση στον χώρο της διαφήμισης.

Το youtube παρέχει την δυνατότητα μιας στοχευμένης προσέγγισης του ενδιαφέροντος εκατομμυρίων χρηστών, τόσο σε μικρές ή μεγάλες εταιρίες όσο και σε ελεύθερους επαγγελματίες ή μεγάλους οργανισμούς. Μέσο του βίντεο δημιουργείται μία πολύ πιο οικεία σχέση μεταξύ διαφημιζόμενου και υποψήφιου πελάτη, ακόμα και αν βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικά σημεία του πλανήτη, η οποία δεν είναι το ίδιο εύκολο να επιτευχθεί με μια σκέτη, απρόσωπη, ηλεκτρονική επικοινωνία.

Το youtube σας παρέχει την δυνατότητα να στοχεύσετε εύκολα γρήγορα και αρκετά οικονομικά, εκατοντάδες εκατομμύρια προβολών με οποιαδήποτε μορφή διαφήμισης (εικόνα, βίντεο, κείμενο) σε διαφορετικές τοποθετήσεις στον ιστότοπο του, καθώς και σε συγκεκριμένες κατηγορίες περιεχομένου, όπως επιστήμη και τεχνολογία , τέχνες ή  εκπαίδευση. Σας δίνει ακόμα την δυνατότητα να  εξαιρέσετε συγκεκριμένο περιεχόμενο στον ιστότοπο του, ώστε να μην εμφανίζεται με τις διαφημίσεις σας.

Αν επιλέξετε η διαφήμιση σας να γίνει με εικόνα, τότε αυτή θα μπορεί  να εμφανίζεται σε επικάλυψη στο κάτω μέρος ενός προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο, κατά την αναπαραγωγή του. Μπορεί, επίσης, να εμφανίζεται σε υποδοχές διαφημίσεων με εικόνα, σε ολόκληρη τη σελίδα όπου εμφανίζεται το περιεχόμενο του βίντεο, ακριβώς όπως και σε οποιαδήποτε σελίδα του δικτύου εμφάνισης Google, όπου επιτρέπει τοποθετήσεις διαφημίσεων με εικόνα.

Αν επιλέξετε η διαφήμιση σας να γίνει με βίντεο, το βίντεο σας θα εμφανίζεται πριν ή κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής περιεχομένου βίντεο, σε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα χρήστης ίσως απαιτείται να δηλώσει ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει το βίντεο, προτού το βίντεο προβληθεί σε αυτόν. Η διαφήμιση βίντεο μπορεί, επίσης, να εμφανίζεται σε υποδοχές διαφήμισης βίντεο, σε ολόκληρη τη σελίδα όπου εμφανίζεται το περιεχόμενο βίντεο, ακριβώς όπως και σε οποιαδήποτε σελίδα του δικτύου εμφάνισης Google, όπου επιτρέπει τοποθετήσεις διαφημίσεων βίντεο.  Η δημιουργία του δικού σας βίντεο –  διαφήμιση στο youtube μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα ακολουθώντας τις λεπτομερείς οδηγίες που παρέχονται.
Αν τέλος επιλέξετε να διαφημιστείτε με κείμενο η διαφήμισή σας θα προβάλλεται σε ειδική μορφή κειμένου για στόχευση βίντεο στο δίκτυο εμφάνισης Google. Σε αυτόν το χώρο θα εμφανίζεται μόνο μία διαφήμιση τη φορά, ενώ θα εναλλάσσονται έως και 10 διαφημίσεις με κείμενο και διάρκεια προβολής 20 δευτερολέπτων η κάθε μία κατά τη διάρκεια της ροής βίντεο. Οι διαφημίσεις επικάλυψης με κείμενο εμφανίζονται στο κάτω τμήμα του παραθύρου αναπαραγωγής βίντεο που αποτελεί το 20% της συνολικής επιφάνειάς του. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι ο πελάτης βλέπει συναφείς διαφημίσεις που δεν είναι ενοχλητικές, ενώ απολαμβάνει την εμπειρία ροής βίντεο.

Δείτε video στο You Tube που έχουμε φτιάξει. Τα βίντεο έχουν διαφημιστεί στο You Tube από εμάς! Μπορούμε και εμείς να φτιάξουμε το δικό σας video οικονομικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το μελετήσουμε και να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης για εσάς.