fbpx

Si mund të jem i sigurt se shikimet që do të marr do të jenë nga reklamimi?

Kur nisim reklamimin e videos tuaj, ne jemi plotësisht transparent. Platforma e reklamave google jep informacion të detajuar në lidhje me numrin e herëve që video juaj I është shfaqurpërdoruesve dhe sa njerëz e panë atë. Pas përfundimit të blerjes së bashku me faturën tuaj do të merrni një pamje ose fotografi nga ekrani të shikimeve ne momentin kur fillon reklama dhe pas përfundimit të shikimeve do të merrni statistika të detajuara.Përveç kësaj, kompania jonë është një kompani e certifikuar nga Google Partners që nga viti 2012, ndërsa merret me internetin (rrjetin elektronik) dhe reklamat që nga viti 2000.