fbpx

Cilat metoda pagese janë në dispozicion?

Kompania jonë nuk i përpunon të dhënat tuaja financiare dhe nuk ka akses në to. Ne punojmë me Viva Wallet dhe Paypal për të përfunduar blerjen tuaj, e cila nuk na zbulon detajet e pagesës suaj dhe është një mjedis i sigurt pagese që përdor standardet ndërkombëtare të sigurisë bankare dhe transaksioneve.Pas regjistrimit të formularit ju do të shkoni në faqen e përfundimit të blerjes tuaj, ku do të duhet të zgjidhni ndërmjet pagesës nëpërmjet Viva Wallet ose Paypal.

PAGESA ME VIVA WALLET

Në rast se dëshironi të paguani me kartë, zgjidhni të transferoheni në mjedisin e mbrojtur të Viva Wallet për të përfunduar transaksionin tuaj.

Viva Wallet pranon të gjitha kartat e kreditit dhe debitit dhe pagesa mund të bëhet:

  1. Duke përdorur llogarinë tuaj ekzistuese të Viva Wallet, e cila shfaqet duke klikuar në formularin “Pagesa me Viva Wallet” si opsion i parë.
  2. Nëpërmjet kartës suaj të kreditit ose debitit në mjedisin Viva Wallet pa krijuar një llogari, që është opsioni i dytë “Paguaj me kartë pa hyrje” dhe është e hapur si parazgjedhje.

PAGESA ME PAYPAL

Në rast se dëshironi të paguani me Paypal, zgjidhni opsionin Paypal. Do të çoheni në një faqe të përfundimit të blerjes me Paypal ku mund të përdorni një kartë krediti ose debiti ose të paguani direkt nga Paypal.Në rast se dëshironi një mënyrë tjetër pagese, na kontaktoni në duke plotësuar formularin e kontaktit në faqe.

* Çmimet e mësipërme nuk përfshijnë TVSH + 24% që i shtohet procesit të përfundimit të pagesës.

Pas përfundimit të transaksionit do të merrni një mesazh konfirmimi.