Διαφήμιση Google AdWords

Είστε εδώ

Αν οι ανταγωνιστές σας βγαίνουν πιο ψηλά από εσάς στα αποτελέσματα αναζητήσεων, ήρθε η στιγμή να αναπτύξετε μία στρατηγική PPC και να κερδίσετε το μερίδιο της αγοράς που τόσο καιρό χάνετε.

Γιατί να επιλέξετε μια διαφήμιση Google Adwords

Στοχευμένη διαφήμιση

Σκοπός μας είναι να προωθήσετε την υπηρεσία/προϊόν σας μόνο σε επισκέπτες-ενδεχόμενους πελάτες που αναζητούν στο διαδίκτυο ακριβώς αυτά που προσφέρετε. Με τη σωστή επιλογή keywords (λέξεις-κλειδιά) και τη στόχευση σε συγκεκριμένες γλώσσες και γεωγραφικές περιοχές εξασφαλίζουμε ότι το κοινό σας είναι αυτό που σας ενδιαφέρει. Είτε θέλετε να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στη σελίδα σας είτε να αυξήσετε τις πωλήσεις, είτε να κάνετε τους πελάτες που έχετε ήδη να επιστρέψουν, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Πληρώνετε μόνο όταν έχετε αποτελέσματα

Με την PPC διαφήμιση χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και εισέρχεται στην ιστοσελίδα σας. Έτσι αφενός επιτυγχάνετε ιδανική αξιοποίηση του budget σας και αφετέρου μπορείτε να γνωρίζετε πόσο σας κόστισε το κάθε κλικ. Το ποσό που θα επενδύσετε καθώς και το μέγιστο κόστος ανά κλικ ορίζεται από εσάς.

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Με τις καμπάνιες Google Adwords έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πόσοι είδαν τις διαφημίσεις σας και τι ποσοστό από αυτούς έκαναν κλικ στο site σας ή σας κάλεσαν. Μπορείτε ακόμα να γνωρίζετε ποιες πωλήσεις έγιναν χάρη στη διαφήμισή σας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Σας φέρνουμε στην πρώτη θέση

Γνωστές εταιρείες μας έχουν εμπιστευτεί για να πετύχουν τους στόχους τους. Έχουμε μόνο ευχαριστημένους Πελάτες! Στο Diafhmish.NET βελτιστοποιούμε διαρκώς τη διαφήμισή σας ώστε να εμφανίζεστε πιο ψηλά από τον ανταγωνισμό με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Συνεχής βελτίωση

Στο Diafhmish.NET δεν δημιουργούμε απλώς διαφημίσεις και τις διαχειριζόμαστε: Παρακολουθούμε διαρκώς και βελτιώνουμε τις καμπάνιες μας έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό CPC.

Έρευνα

Γνωρίζουμε ότι η επιλογή των σωστών keywords είναι το πιο σημαντικό και δύσκολο κομμάτι στην εκπόνηση μιας καμπάνιας AdWords. Για αυτό το λόγο διεξάγουμε μελέτες για την σωστή επιλογή λέξεων-κλειδιών ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στους στόχους σας.

Επιλογή budget

Το budget σας είναι δικό σας θέμα. Ωστόσο συχνά αποτελεί κλειδί στην επιτυχία ή όχι της καμπάνιας σας. Σας βοηθάμε να επιλέξετε το σωστό budget ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Σωστή ανακατεύθυνση

Κατευθύνουμε τη διαφήμισή σας στη σωστή σελίδα στο site σας (landing page).

Αναλύουμε και μετράμε

Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και τίποτα δεν γίνεται χωρίς να το γνωρίζετε. Συνδέουμε τις καμπάνιες σας με ανάλυση των αγορών που έγιναν μέσω τη διαφήμισής σας (conversion tracking) και σας παρέχουμε στατιστικά για να γνωρίζετε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής σας.

Σας προτείνουμε τον κατάλληλο τρόπο διαφήμισης

Ανάλογα με τις παροχές και τις ανάγκες σας σας βοηθάμε να κάνετε τη σωστή επιλογή καμπάνιας μεταξύ του Δικτύου αναζήτησης (Search Network) και του Δικτύου εμφάνισης (Display Network). Αυτά τα δίκτυα συνθέτουν όλα τα μέρη όπου μπορούν να εμφανιστούν οι διαφημίσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της Google, ιστοσελίδων που παρουσιάζουν διαφημίσεις σχετικές με εσάς και άλλες τοποθετήσεις, όπως οι εφαρμογές για κινητά.

Σας ενδιαφέρουν:

Remarketing | Facebook Ads | Youtube TrueView

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, λύστε όλες τις απορίες σας σχετικά με τη διαφήμιση στο Google AdWords, καλέστε μας ώρες γραφείου στο τηλέφωνο 210 9617 147 & 694 511 3789 

Εκδηλωση ενδιαφεροντος